Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja velem, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem, vagy én vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
Nem az első kapcsolatom, de mégis egészen mást tudott ki belőlem kihozni ez a lány, mint eddig bárki más, egyszerűen beleszerettem, pedig barátságnak indult az egész. Volt köztünk intim kapcsolat is mely mindkettőnknek remek volt. Szinte tökéletes lehetett volna a kapcsolatunk, de ő barátság extrákkal erőltette semmi komolyat nem akart. Eddig nincs is semmi gond, de nem rég ismerkedett meg egy másik fiúval, ott szakadt el az a bizonyos cérna, mikor ezt az arcomba tolta. Ekkor igaz majd szétroppanva, de elhatároztam, hogy elfelejtem és nem is keresem. Most meg megkapom miért kerülöm, mi ez a távolsátartás, ennyire nem veszi a lapot miért távolodok el tőle (pedig őszintén elmondtam anno az érzésemet iránta), vagy ez miért jó neki, hogy játszik velem, esetleg én lennék a hülye és arra vár hogy lépjek. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm az értelmes reakciókat
2017. nov. 8. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Sajnállak. Ne akarj logikát vagy értelmet keresni benne.....nő. A realitás és az értelmes gondolkodás, kiszámíthatóság értelmét veszti náluk. Szerintem csak nincs tisztában azzal, hogy te mit érzel iránta. És ahogy látaom, tekintettel sincs rád. Ha cseppnyi esze lenne, akkor nem döfné beléd a kést, és nem forgatná benned azzal, hogy keres, meg, hogy ilyeneket ír. Ez a nő nagyon buta érzelmileg.
2017. nov. 9. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak szexkapcsolat volt a tietek, azok így érnek véget. Megbeszéltétek hogy nincsenek benne érzelmek, akkor ne várd el a másiktól hogy hű legyen hozzád.

Téged tovébbra sem akar elengedni, úgy látszik szeret két casat tartani a tűzben.

2017. nov. 9. 00:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Kedves utolsó, egyáltalán nem indult szexkapcsolatnak az egész, hanem barátságnak, az hogy ez vegyült némi intimitással, és még az együttlétek előtt szerettem belé, ő részéről nem volt ez több, de mint írtam ezt le tudtam nyelni még ha nem is volt kellemes érzés, de utána összejön valakivel és még én vagyok a furcsa és a bunkó hogy kerülöm, a kérdés inkább arra vonatkozott hogy mi értelme van annak hogy hülyít vagy játszik velem, vagy mit vár, esetleg én vagyok a bolond és rég cselekednem kellene. De azért köszi neked is :)
2017. nov. 9. 00:58
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Igen, bocs, de te vagy a hülye, mert ha szerelmes vagy akkor nem szabadott volna belemenned a barátság extrákkal kapcsolatba. Miután belementél, most jogosan kérdezi, hogy hé, mi történt?
2017. nov. 9. 01:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen ezzel egyetértek hogy barom voltam hogy belementem, pláne hogy az elejétöl kezdve szerelmes voltam. De itt nem is ez a kérdés. Hanem az hogy mikor bekerült a képbe a harmadik személy akkor határoztam el hogy oké kiszállok, gondolván hogy nincs esélyem, meg hát pótlékként nem akartam lenni. Így a kapcsolatot is megszakitottam vele, előtte korrekt modon elbucsuztam tőle, elmondván mit miért teszek. Rá jopár honapja kapom meg hogy fura vagyok, ezt nem értem és ez a kérdés :)

Eddig azt hittem kiszámítható vagyok és logikus, de ezek szerint nagyon nem

2017. nov. 9. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmondtad neki legalább utólag, hogy elrontottad a dolgot, mert te valójában több időt akarsz vele tölteni, mint egy barátság extrákkal kapcsolatban, beleszerettél, elköteleződést, monogám kapcsolatot akarsz, és most szenvedsz, ezért el akarsz tőle távolodni, akkor én sem értem, hogy mit nem ért.

Magyarázd el neki még, hogy úgy túl nehéz eltávolodnod, hogy közben jelen van az életedben. Majd ha már ott tartasz, mondjuk egy év múlva, hogy neked is jó vele egy barátság, vagy barátság extrákkal kapcsolat, akkor jelentkezel.

2017. nov. 9. 10:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha előrébb nem is vagyok, de örülök annak, hogy nem csak én nem értem ezt a lányt :)
2017. nov. 9. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!