Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy NAGYON hülye tetkó mennyire kizáró ok?
Olyan hozzászólások nem érdekelnek, hogy alapvetően undorító a tetoválas és stb., mert ez nem ide tartozik.
Van egy nagyon nagyon nagyon buta tetkóm, amit igazából teljes szívemből szeretek. Nem feltűnő helyen van (a felkarom hátulja, sose hordok ujjatlant), kicsi is (kb. 4 x 2,5 centi).
Mennyire lenne ez kizáró ok, ha már ismerkedtek, tudjátok, hogy jófej az illető és vonzó is, aztán fény derülne rá?
20L egyébként.
Ha te szereted a tetkodat, akkor nem hinnem, hogy gond lenne vele. Biztosan tartozik hozza egy szorakoztato/erdekes törtenet is, ami szinten a te reszed.
A tetko helye pedig egyaltalan nem az, ahol allandoan szem elött lenne. Igy, ha valakinek nem is jön be, akkor sem gondolnam, hogy nem tudna magat tultenni azon.
En szemely szerint a tetovalt szemöldököt nem tartom valami esztetikusnak, de az sem olyan, ami kizaro ok. A homlokra tetovalt expasi neve, az mar az lenne!
Egyebkent kicsit csalodtam a kerdesben (megis valaszolok), mert valami nagyon cikire vagy viccesre szamitottam...
Nem kizáró ok.
Üdv: Az élet morális szabálykönyve.
Alapvetően tetkóellenes vagyok, de az ilyen még simán elmegy.
Ami már ciki vagy nem jó:
Az olyan fél testet beborító kriksz-kraksz minta.
Arcon bármilyen tetkó, kivéve ha vágást vagy égési sérülést leplez.
És a legrosszabb mind közt:
Az a tipikus deréktáj környéki "ribitetkó" hátul. Régebben kötelezően "Aerosmith" felirattal az amcsiknál.
Nem kizáró ok egy tattoo bárhol is legyen szt... de át lehet utazni ha akarod
Inkább máshol szép egy tattoo egy lányon...
Attól függ milyen, talán még viccesnek is találnám a lányt, ami jó :D Kizáró ok max.az lenne, ha teljesen szét lenne varrva a tested.
Privátban áruld már el, milyen, mert kezd érdekelni. :D
Engem érdekel a tetkód, küldd már el privátban, kérlek. :)
Egyébként nem, egyáltalán nem kizáró ok, nekem plusz lenne a lánykán, bár én szeretem a tetkókat :)
21f
Semennyire sem kizáró ok.
Mit ábrázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!