Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartottként luxusban, vagy dolgozó nőként szerényen?
Melyik élethelyzetet választanád inkàbb, ha dönthetnél?
Eltartottként jó körülmènyek közt, a férjed felsővezető, millió felett keres, ha akarsz, dolgozol, ha akarsz tanulsz, mindenben támogat mind lelkileg, mind anyagilag, de nem erőltet rád semmit. Ha otthon szeretnél maradni, azt teszed. Magànnyugdíj pénztárt fizet neked, jobb nyugdíjad lesz, mint a dolgozóknak.
Emellett nem kioszt, nem zsebpénzt kapsz, hanem ugyanúgy kártyád van a számlàjához, minden közös, a házassági szerződés szerint pedig ha a vàlás az ö hibàjából következik be, utàna is eltart, továbbra is megkapsz mindent, ami az élethez szükséges.
Dolgozó nő vagy, a férjeddel mindketten alkalmazottak vagytok. Az össz bevételetek épp az alsó középosztály szintjén van. Képezheted magad, tanulhatsz, de mellette dolgoznod is kell. Csak egy átlag életszínvonalat engedhetsz meg magadnak. Vàlás esetén maximum csak a közös vagyon felére szàmíthatsz.
Mindkét esetben szerelmes vagy a párodba, és jó a kapcsolatotok.
Én férfiként az elsőt választanám, és kocsikra költeném a férjem pénzét.
Régi álmom egy Skyline GTR
Kövezzetek meg ,de az elsőt választanám ,ezekkel a feltételekkel.
Én pl dolgoznék is ,nem szeretek csak lenni ,de olyan munkám lenne mint most is mert szeretem.
Nyilván ha egyáltalán nem jön be a pasi ,taszít is ,akkor lehet mem mennék hozzá. Vagy ink hamar ,pár éven bellül elválnék. Ugy megéri. Aztán megkeresném a szerelmem.
Hal Isten a párommal jol keresünk és megvan mindenünk. Nem nagyon vágyok a luxus életre.
n25
Két élethelyzet közötti választást kérdeztél, tehát ez nem azt jelenti,hogy az elsőhöz "hozzáadunk" egy + munkavégzést.
Ha választanom kellene a másodikot választanám. Onnan még kerülhetek az első helyzet közeli állapotba, de nem leszek kiszolgáltatott.
Ha az elsőt választom, és először még minden rendjén megy, változhat olyan módon,hogy a végére mit nem adnék azért,hogy független, dolgozó nő legyek :) :(
Sosem vágynék arra,hogy a napom a semmittevésről szóljon, vagy arról,hogy dilemmáznék melyik boltba menjek vásárolni, vagy kozmetikusnál, illetve fodrásznál töltsem az időt. Vélhetőleg a férjem nélkül.
Ha viszont lenne gyerekem addig, amíg nagyobb nem lesz, el tudnám képzelni az első változatot is, aztán ha már nagyobb, és nem lenne szükség arra,hogy én hozzam-vigyem, tanuljak Vele, simán mennék dolgozni. Ezt sosem hagynám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!