Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy csak azért jártatok rendszeresen egy bizonyos helyre (posta, bár, üzlet stb. ) mert nagyon tetszett egy ott dolgozó?
Igen, egy zöldségüzletben az eladó egy nagyon jó kisugárzású hölgy volt. Első alkalommal mikor ott voltam, el is kezdtünk beszélgetni, nagyon megfogott benne valami.
Aztán mentem másnap, harmadnap, hetekig oda jártam, de már nem ő volt az eladó, szóval csak egyszer sikerült vele találkozni. Sjnos...
hát nem ismerkedés miatt, de igen mivel a szokások rabja vagyok
volt olyan, hogy a megadott sorba álltam be, még ha többet is kellett várnom, a lány egyszer kérdezősködött is munkahelyről, honnan járok stb...
a másik egy pékségben volt, amikor a főnöke volt akkor volt, hogy máshol vettem kaját (nem volt gondom velük, csak volt amikor mást kívántam és ezeken a napokon ettem azt a fajta szendvicset)
nem rég elment a lány, pont kapóra jött, változtatni akartam az étkezési szokásaimon :)
szépnek szépek voltak, de az elsőnél az tetszett amilyenné tettem az ottani eladókat, a másodiknál meg alapból kedves aranyos volt a lány
a névnapomon még ajándékot is kaptam tőle, szó szerint táncolva adta oda :D nagyon aranyos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!