Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartottként luxusban, vagy dolgozó nőként szerényen?
Melyik élethelyzetet választanád inkàbb, ha dönthetnél?
Eltartottként jó körülmènyek közt, a férjed felsővezető, millió felett keres, ha akarsz, dolgozol, ha akarsz tanulsz, mindenben támogat mind lelkileg, mind anyagilag, de nem erőltet rád semmit. Ha otthon szeretnél maradni, azt teszed. Magànnyugdíj pénztárt fizet neked, jobb nyugdíjad lesz, mint a dolgozóknak.
Emellett nem kioszt, nem zsebpénzt kapsz, hanem ugyanúgy kártyád van a számlàjához, minden közös, a házassági szerződés szerint pedig ha a vàlás az ö hibàjából következik be, utàna is eltart, továbbra is megkapsz mindent, ami az élethez szükséges.
Dolgozó nő vagy, a férjeddel mindketten alkalmazottak vagytok. Az össz bevételetek épp az alsó középosztály szintjén van. Képezheted magad, tanulhatsz, de mellette dolgoznod is kell. Csak egy átlag életszínvonalat engedhetsz meg magadnak. Vàlás esetén maximum csak a közös vagyon felére szàmíthatsz.
Mindkét esetben szerelmes vagy a párodba, és jó a kapcsolatotok.
Dolgozó nőként luxusban (de minimum jó anyagi körülmények között.) Nem lehetetlen, sőt egyre könnyebb elérni. Nem értem miért ennyire korlátoltak egyesek, hogy szerintük egy nő csak a férje fizetéséből tud luxusban élni... Nők is be tudnak kerülni vezetői rétegbe, sőt egyre gyakoribb dolog. A kérdés egy ordas nagy baromság.
A párommal nem azért vagyok együtt, hogy az anyagiak rendben legyenek, ahogy elválni se fogok, hogy jajj majd viszem a pénz felét...
Miután mindig fillérb*szó idiótákat fogsz ki (pl. nem megy el veled sétálni, nehogy út közben megkívánj egy 120 Ft/gombócos fagyit), elgondolkozol az eltartottként luxusban végleten.
Arról nem is beszélve, hogy azt írtad, hogy a gazdag sem tiltja meg, hogy tanulj vagy dolgozz, tehát nyugodtan képezheted magad, fejlődhetsz, és nem kell egész nap otthon tespednek.
Na meg a luxus sem teljesen úgy van a valóságban, ahogy írtad, én nem tudom elképzelni, hogy valaki ennyire kedvező feltételekkel kecsegtesse azt, akit ő tart el.
22/N
Szerintem az első helyzet nem igazán létezik.
Biztos, hogy dolgoznék, nem elégítene ki a háztartásbeliség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!