Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van úgy élni hogy senki nem szeret és csak egyedül fetregünk depressziósan álmodozva egy szebb életről, amiben társunk is van?
Lényegében az eddigi életemet egyedül töltöttem, fogalmam sincs olyan dolgokról mint barátnő, párkapcsolat, közös programok a társaddal...
27 éves vagyok.
Akárhogy is nézem, nem látom így semmi értelmét az életnek,hogy nincs akivel megosszam az életemet. Ez csak egy mellébeszélés.
Növesztettem persze páncélt magam köré, a lelkem védekezik, de igazából nem jó egyedül.
Jólvan, gondolj amit akarsz.
Semmi értelme ennek az egésznek...
a nők nem azért jönnek össze valakivel mert szerelemsek,az kamu,olyannal jönnek össze akivel jól járnak jó munkahely,
stb ezért nem jönnek össze egy depresszióssal,mert az melett nem boldogok nem villoghatnak a barátnők előtt
Tulajdonképpen mi a célod ezekkel a kérdésekkel?
Számold össze, mennyi időt töltöttél el ezen az oldalon ahelyett, hogy valami értelmeset kezdél volna csinálni.
TE KÉRDEZTED MINEK ÍROGATOK IDE KÉRDÉSEKET!!!
Hadd lehessen már legalább itt kicsit tombolni ha máshol nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!