Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme élni, ha egy nőnek se kellek és egyedül már nem bírom?
valószínűleg volna pár lány, akik járnának veled, csak azokra rá sem néznél, mert csúnyák
20/L
Mennyit próbálkozol?
Amikor én keresek, akkor mindenhol ismerkedek (utazás közben - ingázom naponta -, rendezvényeken - gyakrabban eljárok -, szóval nagyon keresem a lehetőségeket). De kb 200-300 emberből eggyel jön össze a randi (egy este 5-10 emberrel is beszélgetek, az már nagyon jó, ha eggyel telefonszám csere van). Aztán annak vagy lesz folytatása vagy nem, de 4-5 randiból lesz egy hosszabb lélegzetű dolog.
Szóval "megforgatsz" elég embert? Lehet, hogy csak ennyi a hiba.
Most szerintem pihentesd egy kicsit a dolgot, ne görcsölj rá - lehet, hogy már nagyon rágörcsöltél. Foglalkozz magaddal, szerezz másban örömet, közben pedig beszélgess mindenkivel ;) Aztán, amikor nem is várod, akkor majd bekopogtat.
21 évesen még kár temetni magad a csajok miatt. Egyébként tudom hogy nehéz pár nélkül, de azon kívül is csomó dolog van, amit lehet csinálni. :)
#1 "vagy angoltanár" :DDDD nem tudom miért de ezen sírok XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!