Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire bízzak ebben a fiúban? Elmenjek vele Ukrajnába?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem kb. másfél hónapja egy félig ukrán, felig orosz sráccal. Nem beszél magyarul, de tanulja elég szorgalmasan. 2 éve dolgozik itt. A rokonjain keresztül került Budapestre. Bemutatott nekem nekik is, kedvesek voltak. Viszont a szülei még Donyeckben élnek. Karácsonyra hazamegy, és elhívott hozzájuk (ott Januárban van karácsony) Meg is tervezte, hogy hogyan mennénk. Bécsből repülnénk Dnyipróba, aztán kijönnének a reptérre a szülei kocsival, és onnan még 4 óra lenne az út Donyeckig. Ők Donyeck déli részén laknak, egy zárt családi házas lakóparkban. A harcok pedig a város északi részén zajlanak. Mégis van bennem egy kis aggodalom, mert még mindig lövöldöznek néha, meg láttam néhány videót, ahol mutatják, hogy néhány épületen látszódnak a golyónyomok. Őszintén nem igazán akarok menni, de ő nagyon lelkesen tervezi. Szerinte nagyon valószínűtlen, hogy bármi is történik út közben. Nagyon értelmes srác egyébként, mélyen elítéli ezt a háborús konfliktust, meg hogy emiatt meg kell halniuk embereknek. Ti elmennétek vele?2017. dec. 14. 20:42
11/14 anonim válasza:
Így tűnnek el a lányok Magyarországról. Eszedbe ne jusson, nem is értem hogy merülhetett fel benned egyáltalán.
12/14 anonim válasza:
Menjél, persze, kell a prosti-donor - utánpótlás!
1. vadidegen
2. két éve él Mo-n, de nem beszél magyarul - az gyönyörű :D
3. a világ végére vinne, az ugye megvan
Tudod, én három hónap randizgatás után mentem a kedvesemhez Svájcba (előtte is hívott, de megértette, hogy aggályaim vannak azért, mert lényegében mégiscsak "idegen"), pedig akkor összesen már 8 hónapja ismertem őt.
Te egy másfél hónapos szarság után mennél el vele a halálba. Nem vagy észnél!
13/14 anonim válasza:
Ne menj!
Ezt mondom mint anya és mint Ukrajnában élő nő.
A srác attól lehet nagyon rendes, szeressétek egymást Magyarországon. :)
14/14 anonim válasza:
ugye csak azért nem válaszolsz mert sz*rsz bele nem azért mert kimentél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!