Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tegnap elhívtam szórakozni és nemet mondott, de ma meg ő hívott el? Elmenjek vele?
Tudom , hogy nagyon lerágott csontnak tűnik. Vagy ez a döntsd már el magad kérdésnek, de szerintem pont ezért van ez az oldal, hogy tanácsot kapj.
És nekem most erre lenne szükségem.
Van egy srác, aki nyár óta irkál nekem és azóta ilyen flegmán leráztam mindig. Azonban most kezdem úgy érzeni, hogy érzek iránta valamit már.
Azonban 1-2 hete észrevettem, hogy visszafogja magár és annyit már nem beszélgetünk én meg nem írok rá csak úgy.
Tegnap pont írt és behívtam szórakozni a városba. Nem csak őt hanem a haverjait is, mert tudtam, hogy velük van és mi is bent voltunk éppen. De nemet mondott, mert nekik nincs kedvük elindulni...kicsit rosszul esett, hogy ilyen lazából nemet tudott mondani.
Azonban ma ő hívott el engem moziba, mert mennek este a haverokkal. Nem akarok belemenni játékokba, mert utálom őket, de elmenjek szerintetek vagy mondjak én is nemet csuklóból?
Én már úgy érzem, hogy bárhová elmennék...tegnap is bejöttem volna a városba ha ő hívott volna, ezért nem akarok ilyen kis könnyen kapható lenni vagy értitek. De ő az a fajta csávó, aki azt szereti, ami nehezen kapható és szeret játszani. Én viszont nagyon béna vagyok benne.
Szerintetek mit kéne tennem?
21/L
te se tudod mit akarsz, mi honnan tudjuk?
flegmán lerázod hónapok óta, most meg kéne?
WTF?!
A 252. hónapban mé nem lehet abortálni ? -.-
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!