Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált férfiak! Milyen gyakran jártok szórakozni?
Mennyire vagytok vevőek programokra? Mit szerettek csinálni? Vagy leginkább otthon ültök?
Puszta kíváncsiság :)
én rengeteget ülök otthon, DE pl mozi, séta, mekizés, vagy bármi előre egyeztetett program belefér :)
vannak dolgok amiket szeretnék kipróbálni, pl szabadulós játék
vagy szívesen eljárnék úszni (ezt nem feltétlen a párommal, csak egy lehetőség)
havi min 1-3 ilyen program jó lenne, de mondjuk én távkapcsolatban voltam eddig, heti 4-5 találkozó mellett azért jó lenne heti 1-2 akár :)
24F
Minden pénteken elugrom a szűk baráti körömmel (2 fő) kajálni. Kibeszéljük a hét eseményeit.
Előre tervezett, egyeztetett program bármikor jöhet.
A hirtelen ötletek csak akkor, ha épp olyan valami ami érdekel.
De az én introvertáltságom inkább az ismerkedésben nyilvánul meg. Elég nehezen tudok feloldódni új környezetben. Jobban szeretem a csendesebb helyeket, mint a hangos és pörgős dolgokat, de utóbbi is csak megszokás vagy érdeklődési szint kérdése.
28/F
heti 1-2
alapból ha van szabad időm, akkor naponta is szívesen elmegyek szórakozni (szórakozás alatt nem diszkót értek)
de ha kevés az időm, akkor inkább az otthon kényelmét választom ahol fel tudok töltődni.
#6:
én most egyedül vagyok, nem is nagyon megyek semerre, annyira nincs is kivel, mert amiket szívesen csinálnék, azt a haverok annyira nem...
pl tervezem, hogy megnézem a Bébi úrt moziban, de egyenlőre nem tudom kivel :D azért haveromat nem vinném el rá :D
kapcsolatban meg valahogy közös megegyezésre kellene jutni a programok és a mennyiségük terén is :)
van pár dolog ahova szívesen mennék, de nem akárhányszor :)
ha heti szinten gyakran van találka, akkor heti 1-2 program már kb a max lenne :)
nem nagyon mennék többre :)
24F
Kirándulni,erdőben sétálgatni,moziba pl szivesen járok kapcsolatban is
Tömegrendezvényeket meg az olyan társasági helyzeteket ahol jópofizni kell azt kerülöm mindenképp,ha van párom ha nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!