Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek hozzá vagy sem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác aki igazából bejön testileg, le is feküdtünk egymással már párszor, meg aludtam nála, meg ilyenek. Megbeszéltük, hogy csak ennyi lesz köztünk kapcsolatot egyikünk sem akar. Na most én eközben úgy érzem bele szerettem egy másik srácba, viszont ő az ég világon nem akar tőlem semmit. Mi tévő legyek? Elmenjek attól még ehhez a barátomhoz ma este és hagyjam, hogy legyen csak szex, vagy inkább maradjak itthon?2016. aug. 25. 14:17
1/1 anonim válasza:
Ha nincs ló szamár is jó esete... Amíg így állsz a dolgokhoz csak szexkapcsolataid lesznek, normálisak nem. Gondold át mit is akarsz valójában. Lehet, hogy egy 3. a megoldás. Mellesleg mitől biztos, hogy a másik semmit nem akar tőled? Ha így kijelentette vagy nagyon nyomulós vagy nő létedre, tapadós, vagy nagy gond van az önbecsüléseddel vagy a külsőddel. Ne érd be akárkivel. Ne legyél kapcsolat, vagy szexfüggő, az nem vezet sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!