Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek hogy néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek hogy néz ki egy átlag női testalkat?

Figyelt kérdés

Szerintem női szemmel:

[link]

[link]

Tehát a lányok nagy része vagy normál alkat közepes/nagy mellekkel, vagy vékony alkat picivel.

Magamból és az ismerőseimből kiindulva.

Leggyakoribb a körte alkat (kisebb mellbőség mint csípőbőség), de a mollett lányok majdnem olyan ritkák, mint a kisportoltak.

Csak mert egy másik kérdésben az ilyen alkat volt feltüntetve átlagnak:

[link]

2017. dec. 13. 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Mióta a modell az átlagos?
2017. dec. 13. 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Hát ezek abszolút nem átlagos női testalkatok, pláne hogy photoshopolt... Vagy ennyi modell rohangálna az utcán?

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 13. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
2017. dec. 13. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Én linkeltem be amúgy a képet a másik kérdésnél, de úgy látszik tényleg van pár képzavarban lévő emberke. Vagy itt mindenki a Corvinusra jár esetleg menő pénzügyi/telekommunikációs cégnél dolgozik a menedzsment osztályon? Mert ott elhiszem, hogy Victoria Secret kaliberű #szupertökéletesvalósítsdmegazálmaidatÜbermensch intellektuális csinibabák számítanak átlagnak, de tölts el 2 egész napot egy-egy átlagos szürke hétköznap mondjuk 5 vidéki városban (hogy ne tanyát, de ne is egy újbudai puccos luxusvárosrészt említsek) és nézd meg, hogy 100-ból hány olyan 20 és 40 közötti (hogy az idősebbeket kivegyük a képletből, mert általában ebbe az intervallumba esnek bele a társkereső nők) nő van, aki olyan kaliberű, mint az általad linkelt első nő. A 12-es kommentelő jár legközelebb a valósághoz.
2017. dec. 13. 20:50
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Átlag, ja.
2017. dec. 13. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Az is számít h milyen korosztályban! huszonévesen lehetnek vékonyak, én sok szép vékony nőt látok, de vannak az asszonyos tipusúak is. szerintem strandon látjátok ezt jobban.
2017. dec. 13. 22:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező az első 2 az átlagos a modellek között, míg a 3-adik átlagos az átlagemberek között!

Tegnap munkába menet összeszámoltam, hány nőt láttam 179, ebből 15 volt az első 2-re hajazó alkatilag és kb. 30 alatti, arcot tekintve kereken 1 jött be, de ő is sajnos a palijával volt!

Máskor eltelik 3-4 hét is mire látok egy ilyen kaliberű szerinted átlagos nőt :)

2017. dec. 14. 11:49
 18/20 anonim ***** válasza:
63%
Te nem vagy tisztában az átlag női testalkattal. Illetve, most nem az átlagra, hanem az idealizált átlagra gondolsz??? Mert nem mindegy. Illetve az sem hogy hány évesen kérdezed ezt. Más mondd, egy 16 éves hogy neki számára mi "lenne" az átlag, és mást mond már egy sokat látott 60 éves is.
2017. dec. 14. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Mit látsz te télen a csajokon? Rogent szemed van?

:D

2017. dec. 14. 20:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyrészt 12 fok volt, másrészt arcról is látszik, a lábakon is látszik, ha kötözött sonka a hölgy, illetve veled ellentétben kabátban is megtudok különböztetni egy vékony nőt a kövértől :)
2017. dec. 15. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!