Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek hogy néz ki egy átlag női testalkat?
Figyelt kérdés
Szerintem női szemmel:
Tehát a lányok nagy része vagy normál alkat közepes/nagy mellekkel, vagy vékony alkat picivel.
Magamból és az ismerőseimből kiindulva.
Leggyakoribb a körte alkat (kisebb mellbőség mint csípőbőség), de a mollett lányok majdnem olyan ritkák, mint a kisportoltak.
Csak mert egy másik kérdésben az ilyen alkat volt feltüntetve átlagnak:
2017. dec. 13. 18:15
1/20 anonim válasza:
Az igen. Nézd hozzá azokat a Gyűrűk ura extrákat, akiket nemrég átlagos pasiként belinkeltek. Ezek szerint Gollam és Kelly Brook egy szinten vannak.
2/20 anonim válasza:
A 3. egy hájas disznó. A 2. testalkat mondható átlagosnak.
3/20 anonim válasza:
Én örülnék a legjobban, ha a férfiak a 2. képen lévő lányt átlagnak sorolnák be... akkor nem kapnék olyan jelzőket, amitől az életkedvem is elmegy.
4/20 anonim válasza:
Oké. Most tetted tönkre a maradék önbecsülésem is köszi.. :D N/27
5/20 anonim válasza:
Bizony, bárcsak a tökéletes modellalkat lenne az átlagos...
6/20 anonim válasza:
Az első két kép lenne az ideális huszonévesen, de ritka ha valaki ilyen sovány.
Az utolsó reális sajnos 40 fölött..
7/20 anonim válasza:
# 2
Nem tudom, hány éves vagy, de ideje lenne utánanézned az "átlagos" szó jelentésének.
9/20 anonim válasza:
Osztom a véleményedet kérdező. Az első két kép teljesen jól bemutatja egy átlagos (de utálom ezt a szót), de csinos nő testét.
10/20 anonim válasza:
De az átlagos nem csinos. Átlagos az, ami a többség. Ami nem tűnik ki a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!