Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb fiúbarát?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a véleményetek érdekelne arról, hogy mennyire zavarna titeket (fiúk), hogy a barátnőtöknek legjobb fiú barátja van?

Eléggé megosztó téma, de én személy szerint nem hiszek abban hogy ez egészséges.

Ti mit gondoltok?

2017. dec. 7. 15:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Vonatkoztassunk el tőlem, általánosságban érdekel egész társadalomra hogy hat ez jelenség. Engem zavar, az látszik, szeretném megérteni azokat akiket nem, hogy jobb lehessek, csak eddig nem sikerült, teljesen úgy érzem, hogy vagy álomvilágban élnek, vagy magukat hitegetik. :/
2017. dec. 7. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen módon káros az egészségre?
2017. dec. 7. 17:25
 13/16 A kérdező kommentje:
kapcsolat egészségére nézve
2017. dec. 7. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Örülök, van barátja. Kevesen mondhatják el ezt igazán magukról.

Csak torzult elménél nem egészséges.

2017. dec. 7. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sem hiszek benne.

Én nő vagyok. Exemnek csak lány barátai voltak, inkább hozzájuk fordult a "lelki" dolgaival. A kényesebb dolgokat nem velem beszélte meg. Veszélyes egy ilyen kapcsolat, mert nekem ez olyan, mintha ő lenne az igazi barátnő aki a lelki társa, én pedig akihez testileg vonzódik. Akárhogy próbáltam beszélni vele, teljesen elhatárolódott tőlem. Ez idővel csak rosszabb lett. A csaj mindig írogatott neki, mindig kereste. Ha együtt voltunk is, nem én voltam az első. Ha ő írt, tök mindegy mit csináltunk, azonnal reagált. Aztán lehet csak én vagyok ilyen peches.

Gondolom ez fordított helyzetben sem más.

2017. dec. 7. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj. Nekem is az egyik legjobb barátom nő. Mindemellett párkapcsolatban is élek. A mostani barátnőmmel is Ő hozott össze.

A párom sem féltékeny rá, ahogy a csaj párja sem féltékeny rám.

2017. dec. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!