Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hív haverom (legjobb fiúbarát) mindig cicának meg kincsemnek? Csak barátok vagyunk.
mondd neki, hogy ez k*rvára nem vicces
ha folytatja, akkor forró mint a Nap
Gondolom a kérdező lány.
Ebben az esetben: nincs fiú lány barátság, valaki (esetedben a fiú) mindig többet akar.
Én nehezen viselem az ilyesmit mindenkitől hát még haveroktól...
Ha engem cicáznak vagy hasonló akkor én is úgy hívom a pasikat, akik ezt mondják rám.
Egy idő után észreveszik magukat és nem mondják többet.
Persze van akit nem zavar és direkt örül neki, azt sem bánja, hogy a fél város rajta röhög. Akkor sajnos ciki van.
Egyébként volt olyan haverom akivel cicának hívtuk egymást, de ha nem kölcsönös akkor bizony elég idegesítő.
Vagy mondd meg a srácnak, hogy max. az anyját hívja így vagy a nőjét vagy mondj neki te is hasonlókat. Lehetőség szerint valami olyat ami egyáltalán nem férfias.
Vagy hülyéskedik vagy komolyan gondolja.
Kérdezd meg, ha komolyan gondolja, akkor mondd meg neki, hogy te csak barátságot szeretnél kettőtök között.
Ha többet akarsz, akkor meg örülj neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!