Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hív haverom (legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hív haverom (legjobb fiúbarát) mindig cicának meg kincsemnek? Csak barátok vagyunk.

Figyelt kérdés
Nem csak a csajukat szokták így becézni a fiúk?:-O
2010. jún. 14. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mondd neki, hogy ez k*rvára nem vicces

ha folytatja, akkor forró mint a Nap

2010. jún. 14. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdező lány.

Ebben az esetben: nincs fiú lány barátság, valaki (esetedben a fiú) mindig többet akar.

2010. jún. 14. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Hááát!? Lehet hogy meleg.Kérdezd meg hogy mit akar ezzel mondani.
2010. jún. 14. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
biztos vicces fiú
2010. jún. 14. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nehezen viselem az ilyesmit mindenkitől hát még haveroktól...

Ha engem cicáznak vagy hasonló akkor én is úgy hívom a pasikat, akik ezt mondják rám.

Egy idő után észreveszik magukat és nem mondják többet.

Persze van akit nem zavar és direkt örül neki, azt sem bánja, hogy a fél város rajta röhög. Akkor sajnos ciki van.

Egyébként volt olyan haverom akivel cicának hívtuk egymást, de ha nem kölcsönös akkor bizony elég idegesítő.

Vagy mondd meg a srácnak, hogy max. az anyját hívja így vagy a nőjét vagy mondj neki te is hasonlókat. Lehetőség szerint valami olyat ami egyáltalán nem férfias.

2010. jún. 14. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Tetszel neki vaze. Sok boldogságot. Az első ánuszos behatolás picit fájni fog, de majd megszokod, cica...
2010. jún. 14. 15:45
 7/11 anonim válasza:
56%

Vagy hülyéskedik vagy komolyan gondolja.

Kérdezd meg, ha komolyan gondolja, akkor mondd meg neki, hogy te csak barátságot szeretnél kettőtök között.

Ha többet akarsz, akkor meg örülj neki.:D

2010. jún. 14. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nyilvánvaló hogy többet akar tőled , ahogy az is hogy a kérdező lány
2010. jún. 14. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
en fiu vagyok es meleg, enis igy hivom a baratomat, meg kiscsibenek, meg nyuszinak meg ferfikamnak es engedi,pedig o hetero es tudja hogy tobbet akarok tole mint baratsag
2010. jún. 14. 16:19
 10/11 A kérdező kommentje:
jajj emberek lány vagyok :)
2010. jún. 14. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!