Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb fiúbarát. Hogyan mondjam el neki?
Gáz. Sokkal vészesebb, mint egy vad idegenhez odamenni, vagy egy alig ismert személynek vallani... Nagy a tét. Ha ő nem tekint úgy rád akkor megromlik a viszony. Ő távolságtartó lesz, te meg szenvedni fogsz.
Szóval, valahogy próbálj meg nyitni felé ÚGY is. És ha veszi a lapot, akár csak szépen lassan is akkor megy majd minden magától, de NEM SZAVAKKAL kell intézni a dolgokat. Az a legtrébb és legpocsékabb megoldás ami létezik.
Fogd meg a kezét, nyúlj hozzá gyakrabban.
Kezdj rá úgy nézni és mosolyogni.
Változtass pozitívan a külsődön, hátha jobban bejössz neki.
Ha pedig úgy érzed eljött az időd, akkor nehogy megcsókold, mert tényleg gáz, ha csak ő a barátod és a legeslegjobb is... szóval adj neki egy puszit. Majd később növeld a dózist.
ő biztosan nem merne így próbálkozni, tudom, mert ismerem mint a tenyeremet:) amugy a puszi jó ötlet, de megcsókolni biztosan nem fogom, majd max ha annyira egyértelmű helyzetbe kerülünk.
amúgy 15 mind2en
most elmondok valamit, ami nálam így van de lehet, hogy másnál nem. Én csúnya lányokkal nem szoktam barátkozni, de ha mégis, akkor nem szoktam fogdosni, sőt még hozzáérni se.
Ha szép lány vagy, minden esélyed megvan, csak nyitnod kell. A lánybarátaim 95%-a szép, csinos, és okos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!