Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak lehet hogy ez miatt megharagszik rám a legjobb barátnőm?
Múlthét hetfőn a bnőm megismerkedett egy fiúval, de azt mondta addig nem mondja el higy ki az amig nem biztos a dolog. Én pedig pénteken elmentem bulizni ahol megismertem egy fiút, smároltunk, számot cseréltünk. Bnömmel megbeszéltük, addig én se mondom el hogy ki az, amìg nem biztos. Egész héten beszéltem a sráccal, és szerdán találkoztunk, megint smároltunk de most volt tipi-tapi is. A bnőm közbe bejelentette, hogy pénteken bemutatja a fiűt mert össze jöttek. És kiderült hogy az a fiú aki velem is kikezdett. Nagyon kìnos volt egyikünk sem szólt semmit, de még aznap este elmentem a barátnőmmel bulizni és ez a fiú jött el értünk a barátnőm mondta a srácnak hogy vigyen engem haza, mert ő még marad, és haza vitt és ültünk a kocsiba, és azt mondta a srác hogy ő a barátnőmtől nem akar semmi komolyat mert ugye közbe jöttem én, és megint smároltunk, és már majdnem volt AZ is csak nem engedtem. Nem tudom hogy most mit csináljak ha ezt elmondom a barátnőmnek tuti megharagszik, de én nagyon oda vagyok a srácért és ő is értem :(
Mit tegyek?
Múlt hét hétfőn ismerkedtek meg, de már járnak? Elég friss a dolog...
nem lehet, hogy a srác csak szórakozik veletek?
Két verziót látok, dönts belátásod szerint (ebben az is benn van, hogy valami egészen mást csinálsz:)):
1. Hagyd ott a fenébe. Téged tapogat, és közben "összejön" a barátnőddel, majd azt mondja, nem akar semmi komolyat? Gyanús, nagyon gyanús, hogy nem sokat állt egyenes gerinccel...
2. Adj neki egy esélyt, de légy résen, és az első gyanús jelre (amiben BIZTOS vagy, hogy meg tudsz állni egy esetleges visszakönyörgést), ami arra utal, hogy mással is dobd ki, mint macskát szarni! (Ld. fentebb.) Ha valóban szeret, és hosszabb távon azért monogám, akkor meg nyertél!:)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!