Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány edz, sportol akkor ezt a pasitól is elvárja vagy nem alapfeltétel?
Irigység szag van utolsó,huhhh érzem :)
Tehát aki jó megjelenésű párt választ az nem boldog??Hmm jó a logikád,persze kifogást keressünk miért is nem akarunk szép párt közben otthon meg ezekre verik.
Kérdés, mennyire kardinális kérdés ez az adott nőnek, aki edz. Van, akinek az, mert szinte minden szabadidejét a konditeremben, sportpályán vagy kirándulva tölti - na azoknál alapelvárás lesz. Akinek nem olyan szinten fontos, ott is lehet elvárás, ha mondjuk neki a kifejezetten izmos test jön be. De van, akinél meg nem.
Én pl. rendszeresen edzek, de nem jó az alakom - pont azért edzek, hogy az legyen. Nekem ez nem hobbi, ezért én speciel nem várom el. De ha kifejezetten a sportos, izmos lányokról beszélünk, ott is van olyan, aki nem várja el. (de azért, mint te is említetted, kérdező, egy elhízott férfi nekik sem alternatíva azért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!