Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtalálni tinderen?
Van egy srác, egy jó barát ismerőse. Tudom a teljes nevét és hogy hol dolgozik. Azt is,hogy fent van tinderen.
Semmiképpen nem szeretnék ráírni dorekt,csak úgy ,hogy tinderen egymásba botlunk. (Teljesen biztos vagyok benne,hogy ő is jobbra húzna).
Esetleg meg tudom találni valahogy? Van valami keresési funkció?
Vagy muszáj a sorsra bíznom?:(
20N
Állítsd be a korát, mittudomén 28-29ig, a kilómétert úgy, hogy tudod, milyen messze van tőled, és fizess elő tindergoldra. Nyomogasd a villámot kiemelés miatt, aztán látni fogod, ha belájkolt. Ennél többet nem tudsz tenni.
Egyébként piszok dolog ez a tinder. Én is kerestem rajta valakit sokáig, az istenért nem adta volna ki.. másokat meg már vagy 5x feldobott.
Bonyolult a szitu. Az van,hogy a srác főnöke az a barát. Nem szerzném,hogy megtudja...
Szóval bonyolult helyzet
Ha sorsra bizod az 50-50% nem biztos hogy be jonn...mondhatod “ ki tudja mi lesz”
De ha megelőződ a sorsod es beveted a női praktikákat, akkor szerintem nagyobb esélyed van, lesz.
Bármilyen névvel regisztrálhat ..... szó ez kilőve. :(
Azt nem értem hogy a Tinderrn írnál neki , személyesen meg nem.
Beszelgess vele és hozd szoba a párkapcsolatot , baratokat, hogy jön a karácsony es egyedül leszel ha nem tol jobbra v ki a tinderen...::))
V mit próbálj meg, ha kitartó vagy ráakad a horogra... mert azt mondtad hogy jó vagy nála. Igaz?
HA tudod a teljes nevét miért nem keresed meg és jelölöd ismerősnek facebookon?
Aztán ha tényleg tetszel neki úgyis beszélgetést kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!