Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos vagy átlagnál valamivel csinosabb nők hogy tudják vonzónak érezni magukat?
...amikor minden tökéletes testű és gyönyörű arcú álomnőkkel van tele?
Mondjuk én elég csúnyának tartom magam (de átlagosan csúnyának, semmi kirívó, és nagyon igyekszem jobban kinézni) de amikor felnézek például Instagramra, rögtön ezerszer rondábbnak látom magam és szuicid gondolataim támadnak.
Szerintem átlagos vagy kicsit átlag feletti vagyok, de oltári nagy mázlim van, mert nekem ez a külső dolog valahogy sosem csípődött be (mondjuk pl. otthon sem ezt láttam, de tényleg nem tudom mi lehet az oka). Szeretek jól kinézni, de nem elsősorban és nem is kizárólag a külsőm alapján határozom meg magam, hanem még van ezeregy dolog, amiben szerintem jó vagyok és amiben becsülöm magam.
Van Instagramom és követek is szép lányokat, én inkább a makulátlan lakásaikat és kajáikat irigylem, ha valamit említeni kell :D Nem mellesleg általában egy egész stáb dolgozik nekik 0-24-ben, (szerintem az emberek többége lehetne csodaszép így), és biztos, hogy nagyon stresszes lehet ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!