Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos vagy átlagnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos vagy átlagnál valamivel csinosabb nők hogy tudják vonzónak érezni magukat?

Figyelt kérdés

...amikor minden tökéletes testű és gyönyörű arcú álomnőkkel van tele?

Mondjuk én elég csúnyának tartom magam (de átlagosan csúnyának, semmi kirívó, és nagyon igyekszem jobban kinézni) de amikor felnézek például Instagramra, rögtön ezerszer rondábbnak látom magam és szuicid gondolataim támadnak.

2017. dec. 1. 11:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Régebben, amikor nem volt tele minden instamodellekkel és plasztikszépségekkel, akkor még úgy elvoltam magammal, de mostanában teljesen selejtesnek érzem magam.
2017. dec. 1. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem adj hálát az égnek, hogy olyan nőnek születtél, aki nem magamutogató - ez egy hatalmas erény. Az "Insta-lány" ma már a nők egy külön vállfaja, és nem éppen pozitív kicsengésű ez a kifejezés. Ne akarj olyan lenni, és legfőképpen ne irigyeld őket és a világukat.
2017. dec. 1. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom eldönteni, hogy most ide csak a buksid pátyolgatásáért jöttél/hogy közösen fikázza le a társaság a modelleket, hogy jobban érezd magad, vagy pedig komolyan kérdezed a kérdést?

Nem mások szépsége fogja meghatározni a te szépségedet. Másrészről nem csak maga a fizikai test a szép, hanem a kisugárzás ami árad egy emberből. Az dobja meg a leginkább. Ha neked görnyedt a hátad, és üvölt rólad, hogy "rosszul érzem magam a bőrömben, remélem senki nem veszi észre", akkor tényleg nem lesz nagy sikered a srácoknál. Legyél büszke a formádra, legyen az akármilyen. Hasat be, melleket/popsit ki(nem a ruhából mielőtt bárki félreértelmezné), fejet fel, és mosolyogj.

Másrészről ne másokhoz méregesd magad, ha lejársz edzeni, akkor ne azt nézd, hogy huh neked még van egy pici felesleg, hanem azt nézd, hogy 1 hónapja még sokkal több volt, most meg már látszanak a kockahas vonalai stb.

22/f

2017. dec. 1. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy önmagukból hozzák ki a legtöbbet, nem méregetik magukat az irreális instamodell kategóriához, rendben van az önbecsülésük és tisztában vannak az értékeikkel. Rám például semmi hatása nincs a médiában látott nőknek, jól érzem magam a bőrömben még úgy is, hogy sose leszek ilyen cicababa, ami nem is szeretnék, mert nagyon távol áll tőlem. Az étkezésem rendben van, a sokat úszok, túrázok, kickboxozok, hogy formában tartsam magam (és mert szeretem csinálni), de nem fogom sanyargatni magam, hogy valami photoshop hercegnőhöz hasonlítsak. Minek? :)
2017. dec. 1. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Feltűnt már, hogy az Instagram nem a valóság?

[link] (Segítek, az első képen megemeli a lábát, hogy vékonyabbnak nézzen ki, a másikon lerakja, így vastagabbnak tűnik.)

[link] (itt a póz a kulcs)

Tehát még Photoshop sem kell ahhoz, hogy egy fotó jól vagy rosszul sikerüljön.

Remélem, megérted.

22/N

2017. dec. 1. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem is teli van az instagram ilyen 10/százhuszas külsejű nőkkel, csinos vagyok én is, 158cm/47kg vékony, formás, de még engem is elkap az önbizalomhiány tőle.
2017. dec. 1. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Hát csajok még véletlenül se legyetek emiatt önbizalomhiányosak, ezeket a csajokat akik az instán mutogatják magukat nem is lehet egy lapon említeni veletek,ők semmirevalóak.
2017. dec. 1. 12:54
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Én lesz@rom, én boldog vagyok! Nincs instám és Facebookra sem töltök fel képeket! A férjem szerint gyönyörű vagyok, jövő héten indulunk a trópusokra, azt hiszem senkinek sem kell semmit bizonygatnom posztolásokkal.
2017. dec. 1. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi van tele velük?

Az Instagram maximum, de azt meg nem nézegetem, így nem is találkozom velük, maximum ha ide linkel valaki egyet.

Az egyetemen, utcán, boltban azonban túlnyomó esetben magamhoz hasonló átlag lányokat látok. Van, aki szebb, van, aki kevésbé, de nem makulátlan VS modellekkel körülvéve töltöm a mindennapjaim.

Akkor sem lesz önbizalomhiányom, ha meglátok egy insta profilt ide linkelve. Azoknak a lányoknak ez az élete.

Ebből élnek, munka, ha úgy tetszik.

Én nem szeretnék ebből élni, túl nagy lenne a nyomás, hogy a külsőm is legyen tökéletes minden percben (mégcsak nem is magamnak, hanem tömegeknek, média ideálnak megefelelve), amellett, hogy az élet más részén is hoznom kell a szintet (munka, egyetem). Van, akinek ez megy, beismerem, nekem nem menne.

Amugy van köztük, akit szépnek látok, van, akinek inspiráló a stílusa (sajnos egyre inkább sablon a többség, de még van), van, aki meg hidegen hagy, ahogy van, nem cserélnék vele (ezek inkább a túlzásba vitt plasztikás lányok).

-egy átlagos lány-

2017. dec. 1. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
#7-es miért lennének semmirevalók? Attól hogy valaki jó valamiben, még nem lesz rossz ember. Itt nem is róluk van szó, hanem a kérdezőről, aki rosszul érzi magát a bőrében. Neki kell turbózni az önbecsülését, nem pedig a modelleket lehúzni arra a szintre amilyennek ő gondolja magát. Látod a különbséget nem? Turbózni valakit, vagy lehúzni valakit, melyik az értelmesebb? Attól hogy lehúznánk a modelleket semmiben nem haladna előre a kérdező. Csak maximum a szemében lefelé a topmodellek.
2017. dec. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!