Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten beszélek egy fiúval és mindig mondja hogy meséljek valamit de igazából mostanában nem történik velem semmi érdekes akkor ezekre a minden napi kérdéseire mit válaszoljak? 18l
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 18:13
1/7 anonim válasza:
Válts témát
Amúgy ismerős, bár én általában akiknél mindig ezek az alaptémák jönnek fel, azokat mindig hamar megunom, hát amúgy ha nem történt veled semmi különös akkor semmit
2/7 anonim válasza:
Akkor ez így fog kinézni:
- Helló, mizu?
- Helló! Semmi. Veled?
- Nem sok.
- Jót dumcsiztunk, csá!
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy nem történik veled semmi érdekes, még a gondolataid lehetnek azok. Tereld át a témát a hétköznapi dolgokról.
5/7 anonim válasza:
"Bocs, nekem már csak ilyen unalmas az életem."
6/7 anonim válasza:
Én mindig tudok mondani valamit, még ha nem is történt velem semmi.
7/7 anonim válasza:
Válaszold neki azt hogy meséljen ő valamit.Nem Lara Croft meg James Bond mindenki hogy naponta történjenek vele mesélnivaló dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!