Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem szexeltél?
Én kicsit több mint 2 hónapja, de sokkal többnek tűnik.
bosszant, hogy másoknak tök simán összejön, én meg csak mintha kínlódnék, egyszerűen semmi sansz.
Hogyan lehet elterelni a gondolataidat a testi dolgoktól?
Az intimitás, illetve hogy belemarkoljak valaki popsijába, vagy megfogjam a mellét..stb eszméletlenül hiányzik, de várhatóan sok sok idő mire újra lesz valakim...és a csak szexre dolog meg nem akar sikerülni.
Szóval, kinek mióta nem jött össze semmi, és hogyan tereli el a figyelmét?
Erre a baglyok tudnának helyesen válaszolni; huhúúúú!
Viccet félretéve vasárnap óta. De sajnos úgy fest, hogy kb vasárnapig megint báránymadzagon leszek, mert mostanában már csak heti egyszer tudom felcsigázni asszonykám szenvedélyét.
58F
gyerekek, úgytűnik valamit elég rosszul csinálok, hogy 27 évesen itt tartok, hogy hónapokig semmi szex.
változnom kéne? :O a külső adott, csak fejben nem mindig vagyok rendben..sokszor túltolom az ismerkedést..:/
Egyébként pedig egyáltalán nem vagy elbaltázott hanem észre sem vesznek a nők és ezért nincs kapcsid.
Keresgesd őket mindenhol, életben, a neten, ismerősök stb. Hamar összejön meglátod. És soha ne szégyeld ha éppen szingli vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!