Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagytok szinglik? Milyen gyakran randiztok? Vágytok társra vagy "majd jön" alapon nem foglalkoztok vele?
5 éve.
Szeretnék kapcsolatot, de nem minden áron, és nem mindegy h milyet!
Ha épp olyan kedvem van, akk beregelek a tinderre, vagy badoora és akkor sűrűn randizom. Egyébként nem nagyon.
Én kb 1 és háromnegyed éve, bár jelenleg van egy se veled se nélküled kapcsolatom, de gyakorlatilag nézve igazából szingli vagyok XD Ezen a dolgon kívül egyébként még tavaly nyáron volt egy alkalmi viszonyom, de hosszútávra nem jött be a lány. Ezen kívül randim nem volt, de igazából nem is teszek érte, néha felmerül hogy kipróbáljam a tindert, vagy szórakozóhelyre lemenjek csajozni, illetve fejleszteni a képességeimet, de aztán ezekből eddig nem lett semmi XD Egyébként nem sürgetem a dolgot, majd ha egyszer random úgy alakul valami, akkor úgy lesz azt annyi.
21/F
Kéthavonta randizok kb. Lehetne több is, de nem vágyom itt nagy forgalomra.
Jó lenne már tartósabb kapcsolat.
38n
22 éve mióta megszülettem. :D
Kb. 4 éve voltam utoljára randi szerűségen. Nem vágyok társra, saját kis életemet kéne először rendbe rakni.
5 éve. Egyetemen nem is akartam párkapcsolatot. Most h végeztem, meglátjuk. Randizni egyetem végén kezdtem kb tavaly októbertől.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!