Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagytok szinglik? Milyen gyakran randiztok? Vágytok társra vagy "majd jön" alapon nem foglalkoztok vele?
Születésem óta az vagyok.
Sosem volt randim.
Vágyom társra.
28F
Mindig is az voltam, vagyok.
Sosem volt randim.
Majd kiderül.
24/F
Kb 2 eve, elso evben nem erdekelt igaz a dolog, mert egy nagyon rossz kapcsolatbol nagyon orultem, hogy vege lett.. kb egy eve ismerkedtem meg a puaval, s ki kellett tapasztalnom, mi az ami abbol szamomra mukodik s mi az ami, kamu. Kb fel eve ismerkedek jobban, mivel az elet mas teruleteire is koncntralok, csajozas sok idot emeszt fel. Kb 2 hetente randizok, mostanaban meg ritkabban, van ket csaj rotacioban, minek eroltessem jobban a dolgot.
Viszont eszem agaban sincs tartos kapcsolatra, abbol volt mar eleg.
Szerintrm parasztvakitas ez a “majd jon” dolog, abba hiszek, hogy oda kell menni meg kell szolitani, s kideriteni, mit akar a masik. S szepen lassan kitapasztalni, mi az amit erdemes kidomboritani.
Lassan 9 éve...
Randevú? Ritkán jut el odáig a dolog mostanság.
Nem tudok már "nem foglalkozni vele", főleg azóta, hogy azt álmodtam apa lettem... ahogy a kezemben tartottam, éreztem a súlyát, bőrét, azt a kellemes babaillatot... Lassan belepusztulok, ott tartok ;).
2 hónapja. Randizni nem szándékozom még legalább fél évig, mert csúnya szakítás volt. Most inkább magamra koncentrálnék csak. Ha addig úgy alakulna, hogy valakivel kölcsönösen ott van a szikra, akkor nyilván nem fogok elfutni, de nem sírom tele a párnám, ha nincs ilyesmi. Jó most így.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!