Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexeltél már albérlőtársaddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél már albérlőtársaddal?

Figyelt kérdés
Olyannal, akit korábban nem ismertél, beköltöztél/beköltözött a lakásba, és szimpatikusok lettetek egymás számára (természetesen fiú-lány kapcsolatra gondolok :D). Hogyan jött össze? Mi lett belőle?
2017. júl. 29. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
sok xxx filmet nézhettél
2017. júl. 31. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Van illetve volt már nő lakótársam, és hiába szingli, nem kezdenék vele. Jóban vagyunk meg minden, de ha valami miatt változnak a dolgok, csak kerülgetjük egymást - ami nem túl előnyös.
2017. júl. 31. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, pedig egy igen vonzó pasival laktam pár hónapig.
2017. júl. 31. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor egy ágyba aludtunk volt egy kis cumi meg ujjazás de a szexbe nem ment bele :,((( Aztán másnap elmondta, hogy barátja van és nem lehet köztünk semmi. Aztán valahogy már nem próbálkoztam meg annyira azért nem jött be.
2017. aug. 25. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Igen! Többel is! Szóval főiskola gólya táborban összejöttem egy lánnyal ő 1barátnőjéhez és még 3 lányhoz költözött be. 2od éves hallgatóként hozzá költöztem, mert az egyik lány összeköltözött a barátjával. Korai volt az összeköltözés talán, egyszer volt egy fontos vizsgám felmentem télen tanulni, jött az egyik kis törékeny félős lányka is fel elvileg külön szobában aludtunk volna de megkért,hogy menjek át mert fél egyedűl... akkor megtörtént.Akkoriban egyedülálló volt ő is és az egyik szobatársa is. Az exemmel hiába próbáltuk halkan csinálni ők halottak és felizgatta őket ...Szerintem félt is meg kíváncsi is volt milyen lehetek így megtört. Aztán egyszer 3asban ugyanezzel a lánnyal és a barátnőjével voltam. Végülis nem lakótárs de azzal a lánnyal aki kiköltözött exem egy szobában aludt a fejük jóformán össze ért... első éven fent aludtam egyszer a lány barátja azt hitte alszunk barátnőmmel és lezavartak egy menetet, term nem aludtunk és nagyon felizgatott,ahogy a fejemnél megy a dolog mikor kimentek zuhanyozni egy gyors numerát le akartunk zavarni de bejöttek közben így beszálltak.
2017. aug. 25. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!