Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmondanád a párodnak, hogy amíg külön voltatok, szexeltél pénzért, hogy rendezd az adósságaid, és annyival könnyebben tudj új életet kezdeni?
2 hétig voltunk külön. Úgy volt, hogy végleges, és anyámhoz költözöm. Ezért felkerestem egy pénzes férfiismerősömet, aki fél óra gyönyörért kifizette az adósságaim. Azóta nem beszéltem vele, a párommal pedig újra összejöttünk, teljesen váratlanul. Félek, ha elmondom, megundorodik tőlem, de nem csaltam meg, egyszeri eset volt, sajnos okkal. Nagyon nyomaszt.
21L
Az őszinteség híve vagyok, de ezt nem mondanám el. Egyébként is külön voltatok akkor.
Nem kell mindent elmondani, rázúdítani a másikra.
Mégis mennyi tartozásod volt, 10000 forint? Annyit szoktak fél óráért fizetni egy prostinak és akkor már nem hiszem el, hogy nem tudtál volna annyit összekaparni.
És ahogy mondták, eléggé kétlem, hogy több százezres összeget adna bárki is fél óra gyönyörért, hacsak nem egy híres politikus lányáról vagy egy világsztárról van szó.
Amúgy nem feltétlenül mondanám el, ez viszont így elég furán veszi ki magát. Szétmentek 2 hétre, te eladod magad majd megint összejöttök. Mintha 0 önbecsülésed lenne kb.
Amiről a másik nem tud, az nem fáj.
"2 hétig voltunk külön"
komoly kapcsolat lehet, ha 2 hét durci után kibékültetek.
Pff, inkább nem mondok rólad véleményt, mert abból csak a sértődés lenne !!
Amúgy férfiként azt mondom, hogy ne mond el neki... Ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor ne rontsa el egy ilyen dolog. Snki nem szent, bár számomra nem lenne az a pénz, hogy az erkölcsömet odaadjam. VISZONT ha az én nőmről ilyen kiderülne, örökre kiábrándulnék belőle, lehet nem is tudnék már vele szexelni, mert lehet, hogy a farkam sem állna fel, mert állandóan az a dolog járna a fejemben.
U.I.: Gratulálni tudok csak !!!! -.-"
23/f
Ja igen, és a pasi helyébe elképzelhetetlenül megalázva érezném magam... Na , meg milyen dolog ez már... ?! A szerelmed elmúlt 2 hétre, vagy bevágtad a sarokba, aztán 2 hát múlva újra elővetted ?! Pff.... Ha valakit szeretek, nem tudnék lefeküdni mással, még ingyen sem, mert állandóan ő járna a fejemben.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!