Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta lett ilyen nagy divat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta lett ilyen nagy divat, hogy egyes lányok egy-két negatív tapasztalat után egyből általánosítanak?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy népszerű, jól kinéző csajjal.

Már egész jól alakult a dolog, mikor benyögte, hogy minden srác egyforma. Nem is fűz komolyabb reményeket egy fiúhoz se, mert úgy is mindegyik félrelép/megcsalja/átveri stb.

Sőt nem is akar komoly kapcsolatot, mert tudja hogy előbb utóbb úgyis megcsalja őt a férfi!

Milyen felfogás már ez?

2017. okt. 10. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki általánosít :D
2017. okt. 10. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Reményvesztett.
 3/8 Missi_Key ***** válasza:
48%

hát...logikus.

aki hagyja magát átverni az a h*lye, ha nem vár sokat nem is csalódik..kérsz még gagyi közhelyeket?

4/8 anonim ***** válasza:
3%

Akkor meg mi baj? Nem akar komoly kapcsolatot, máris egy gonddal kevesebb.

Szerintem egészen egyszerű az ami miatt ez kialakult.

1. A lányok többsége nem valami hatalmas főnyeremény párkapcsolati szempontból. Csak elvan és a férfi ötletelgessen mindent és szórakoztassa.

2. A lányok a nagyon jóképű, bunkóbb fiúkkal mennek bele a szexbe.

3. A nem olyan jóképű, átlagos fiúk is szeretnének hasonló életvitelt mint a fentebb említettek, hiszen elég fárasztó egy ilyen férfiismerőstől folyton azt hallgatni, hogy mikor milyen csajt hogyan húzott meg, ez irigységre is ad okot.

4. Pont ezért, már ezek a fiúk sem akarnak párkapcsolatot lányokkal részben azon hozzáállás miatt, hogy ha volt hozzá energiája, hogy kiélje magát ezekkel a férfiakkal akkor nekem se húzza az időmet olyan marhaságokkal, hogy ő még nem kész a dologra.

Nálam is így van. Ha tudnám egy lányról, hogy volt jónéhány alkalmi vagy egyéjszakás kalandja egy szórakozóhelyen pl. akkor már nem valószínű, hogy akarnék tőle komolyat, de ha mégis akkor biztosan hanyagolnám, ha találkozókan játszaná a szűz kislányt meg a "gyors tempót" hozná fel. Szórakozzon az...

2017. okt. 10. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Az általánosítások korát éljük, de a legtöbbnek sajnos van alapja. A kivételeknek a legrosszabb, mert rájuk is rájuk huzzák a többiek miatt kialakult előítéleteket.

Nehéz dolga van a szerény nőnek, az érzelmes férfinak, a dolgos romának, a talpig becsületes zsidónak, a tisztességes vállalkozónak, a barátságos-korrekt kopasz mercisnek, az alázatos rendőrnek, a nem lopó politikusnak, a világot ismerő és azt nem lenéző átlagamcsinak stb.

2017. okt. 10. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Férfiakra ez jobban jellemző, itt a gyakorin legalább is. Lásd Jaguar barátunk.. :D

Amúgy nyilván elég buta felfogás, én inkább megkeseredettségnek nevezném. De ha téged csalna meg minden nő akivel eddig voltál szerintem te is ilyennek látnád a nőket. De ez nemtől függetlenül mindenkire igaz szerintem minden rossz dolog terén. Ha valakinek nem jön össze a 10. állásinterjú sem, akkor nyilván megfordul a fejében, hogy "áhh, nem nekem való ez, nem is megyek el több interjúra, úgy sem sikerül egyik sem". Kevés az az ember, aki sok kudarc után is motivált tud maradni sajnos.

2017. okt. 10. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
11%

Ám le lehet pontozni, de én egy normális, valós érvet hoztam fel a lányok által annyira gyakran kántált "minden férfi csak szexet akar", létező dologra.

Ha nem tetszik ez a magyarázat az már nem az én bajom, de attól még jelen van és egy létező dolog.

2017. okt. 10. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez igaz sajnos .De van normàlis pasi de sok mindennek klappolnia kell sztem.Ez nem egyszerű.
2017. okt. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!