Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az aki több idő óta egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki több idő óta egyedül van? Esetleg hónapok, évek?

Figyelt kérdés

Eljött az életembe egy olyan pont, hogy sokan azt mondják hagyjam kicsit az ismerkedést, és mindent, találjam meg önmagam, és a saját boldogságom.

A gond az, hogy kimondom: irigykedve nézek másokat, hogy társaságba járnak, ismerkednek, szexelgetnek stb.

míg én? mit csinálok? próbálok a fejemben rendet tenni.

Afféle saját száműzetésben élek.

Szóval ki az, aki hasonlóképpen egyedül van, nem igazán vannak barátai, és nem jár el sehova, pláne nem szexelgetni.

A 20 as éveimnek nem erről kéne szólnia, de mégis ez van.

Mintha a saját börtönömből néznék másokat, és számomra ez elérhetetlen lenne.

Mentális gondjaim vannak, önértékelési zavarok stb.

Kinek, mennyi idő volt míg ezt rendbetette magában?

2017. nov. 27. 09:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ez is egy nagy probléma, hogy nincsenek spanjaim, haverok, barátok..totál egyedül...:/
2017. nov. 30. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is egyedül voltam majdnem egy évig.

Aztán visszatért egy ember az életembe. De ez a dolog meg nem komoly. Ezzel sem vagyok kisegítve. Tehát gyakorlatilag ugyanúgy egyedül vagyok.

Pedig jó lenne egy társ.

Valamiért várat magára.

Hiszem , hogy minden okkal történik. Előbb utóbb úgyis eljön. Most valamiért meg ez van.

2017. nov. 30. 11:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Próbáld átérezni a lányok helyzetét is. Ki akarna társad lenni a szellemi és/vagy anyagi nyomorodba?

18/L

2017. nov. 30. 11:31
 24/24 A kérdező kommentje:

ez teljesen jogos utolsó.

de azt áruld el, neked pl hogy lenne önbizalmad, hogyan tudnál hinni magadban, ha sorra utasítanának el a férfiak (esetedben) nem írna senki, nek keresne senki, akit hívsz vagy írsz neki, leráz, ilyen olyan indokokkal.

Ergo senkinek nem lennél egy kicsikét se fontos senki nem hajtana érted, senki nem akarna tőled semmit.

2017. nov. 30. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!