Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki több idő óta egyedül van? Esetleg hónapok, évek?
Eljött az életembe egy olyan pont, hogy sokan azt mondják hagyjam kicsit az ismerkedést, és mindent, találjam meg önmagam, és a saját boldogságom.
A gond az, hogy kimondom: irigykedve nézek másokat, hogy társaságba járnak, ismerkednek, szexelgetnek stb.
míg én? mit csinálok? próbálok a fejemben rendet tenni.
Afféle saját száműzetésben élek.
Szóval ki az, aki hasonlóképpen egyedül van, nem igazán vannak barátai, és nem jár el sehova, pláne nem szexelgetni.
A 20 as éveimnek nem erről kéne szólnia, de mégis ez van.
Mintha a saját börtönömből néznék másokat, és számomra ez elérhetetlen lenne.
Mentális gondjaim vannak, önértékelési zavarok stb.
Kinek, mennyi idő volt míg ezt rendbetette magában?
húú utsó nagyon jót írtál!
igazad van! nem sajnálom én senkitől...csak szeretném magamnak is megszerezni ezt.
Én kb 3 éve vagyok egyedül. előtte 1 évig nem volt kb senki. Azelőtt pedig kb 5-7. Szóval eléggé magam vagyok és nem találom akit keresek. Nem magas a mérce nálam, inkább engem nem tartanak megfelelőnek külső miatt.
30-as nagy darab pasi
Szakítás az exel 2006 nyarán.
Ketto futó kaland .....nem reszletezem. 2-3hét.
6 hónap a legutóbbi 3 éve ...a telefon és az sms fece tette tönkre és hogy nem volt erős. ::(( sajnos, vissza szeretet volna jönni de ki tudja hogy lett volna értelme?! Sajnálom. :(
Ha ezt le számítom 2006, nyáron. 11-éve.
Aki jól néz ki, könnyen talál magának valakit. Aki még jobban néz ki, azt megtalálják.
Minek ezen gondolkozni?
Hány más gondolatmenet fog még ugyanerre az egy megállapításra vezetni?
Szedd össze magad és légy pozitív, de mindenek előtt hozd ki magadból a legtöbbet - küldőlerg. Más nemigen számít.
18/L
Látod te nagyon is, hogy mi a hiba, saját magadnak alkottad meg a börtönöd, ne foglalkozz másokkal, hogy nekik milyen jó, most ideje saját magaddal törődni, azon kell dolgoznod, hogyan tudd ösztönözni magadat! Már leirtam másnak is, hogy a meglévő jó értékeidre kell koncentrálnod illetve csiszolnod/fejlődnöd amiben kicsit hátrébb érzed magadat. Nekem most is egykén a kondizás ad folyamatosan pozitív lendületet. :) Jobban érzem magam a bőrömben plusz pici önbizalmat ad a dolog. Plusz barátok nagyon sokat segítenek/segítetek lelki fröccsökkel. :)
Minden fejben dől el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!