Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted 15 év múlva mi lesz veled, kapcsolatban fogsz élni, vagy egyedül, mire számítasz a jövőben?
Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 20:17
1/19 anonim válasza:
Renélem, hogy lesz kapcsolatom, bízok az Istenben, hogy újra megadja nekem.
Ha nem.....”szent a föld, befogad” vonat elé. :)
2/19 anonim válasza:
Nem vagyok jövendőmondó, nem vagyok annyira h..lye, hogy a jövővel foglalkozzam.
Na, ez a baj a legtöbb emberrel, hogy a múltban él, és a jövővel foglalkozik és elfelejt élni a JELENBEN, ami a legfontosabb, hisz csak a jelenben tudsz élni, a jelenben tudod megváltoztatni az életedet, nem a múltban, ami már elmúlt, változtatni nem lehet rajta, és nem a jövőben, amit senki se ismer.
Nem tudom, ennyi. De ha te jövendőmondó vagy, akkor az 5-ös lottó nyerőszámait priviben kérlek írd meg.
A jelenben teszem azért, hogy minden jól alakuljon!
4/19 anonim válasza:
Szerintem kb. 50-50%. Ha nagyon leadom az igényeimet, talán kapcsolatban.
5/19 anonim válasza:
26 éves házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni. Lesz szép 3 felnőtt gyerekünk és 2 kutyánk :)
6/19 anonim válasza:
Ha nem történik valami csoda, nem botlok bele út közben életem naaagy szerelmébe, akkor nagy valószínűséggel a legközelebbi barátom minden hétvégén 1 üveg bor lesz.
7/19 anonim válasza:
En mar valoszinuleg halott leszek ... pedig nem is vagyok meg oreg, az elmult ket evben meg is volt ket infarktusom. Nem hinnem, hogy elek meg 15 ev mulva.
8/19 anonim válasza:
Nagy valószínűleg egyedül fogok élni, több rövidebb kapcsolattal a hátam mögött. Meg valószínűleg addigra biztos lesznek aktívabb nőzős éveim is (mert most kb nem is ismerkedek senkivel) ,és fejlett lesz a tudásom, hogy bulikba egyéjszakás kalandokat összehozzak, ha éppen igényem van rá. Házas meg remélem hogy nem leszek.
9/19 anonim válasza:
#6: te megiszod a barátaidat? Vagy ugyanaz az egy üveg bor? :D
10/19 anonim válasza:
Jelenlegi exemmel fogok akkor is nyüglődni.
Persze ki tudja.... Csak tippelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!