Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted 15 év múlva mi lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted 15 év múlva mi lesz veled, kapcsolatban fogsz élni, vagy egyedül, mire számítasz a jövőben?

Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 20:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%

Renélem, hogy lesz kapcsolatom, bízok az Istenben, hogy újra megadja nekem.

Ha nem.....”szent a föld, befogad” vonat elé. :)

2017. nov. 23. 20:19
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagyok jövendőmondó, nem vagyok annyira h..lye, hogy a jövővel foglalkozzam.

Na, ez a baj a legtöbb emberrel, hogy a múltban él, és a jövővel foglalkozik és elfelejt élni a JELENBEN, ami a legfontosabb, hisz csak a jelenben tudsz élni, a jelenben tudod megváltoztatni az életedet, nem a múltban, ami már elmúlt, változtatni nem lehet rajta, és nem a jövőben, amit senki se ismer.

Nem tudom, ennyi. De ha te jövendőmondó vagy, akkor az 5-ös lottó nyerőszámait priviben kérlek írd meg.

A jelenben teszem azért, hogy minden jól alakuljon!

2017. nov. 23. 20:25
 3/19 anonim ***** válasza:
40%
14 éve házas leszek.
2017. nov. 23. 20:31
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. 50-50%. Ha nagyon leadom az igényeimet, talán kapcsolatban.
2017. nov. 23. 20:35
 5/19 anonim ***** válasza:
26 éves házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni. Lesz szép 3 felnőtt gyerekünk és 2 kutyánk :)
2017. nov. 23. 20:35
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha nem történik valami csoda, nem botlok bele út közben életem naaagy szerelmébe, akkor nagy valószínűséggel a legközelebbi barátom minden hétvégén 1 üveg bor lesz.
2017. nov. 23. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
En mar valoszinuleg halott leszek ... pedig nem is vagyok meg oreg, az elmult ket evben meg is volt ket infarktusom. Nem hinnem, hogy elek meg 15 ev mulva.
2017. nov. 23. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűleg egyedül fogok élni, több rövidebb kapcsolattal a hátam mögött. Meg valószínűleg addigra biztos lesznek aktívabb nőzős éveim is (mert most kb nem is ismerkedek senkivel) ,és fejlett lesz a tudásom, hogy bulikba egyéjszakás kalandokat összehozzak, ha éppen igényem van rá. Házas meg remélem hogy nem leszek.
2017. nov. 23. 20:55
 9/19 anonim ***** válasza:
#6: te megiszod a barátaidat? Vagy ugyanaz az egy üveg bor? :D
2017. nov. 23. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:

Jelenlegi exemmel fogok akkor is nyüglődni.

Persze ki tudja.... Csak tippelek :D

2017. nov. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!