Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már teljesen egyedül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már teljesen egyedül? De tényleg teljesen?

Figyelt kérdés

Helyzet: egyedül élsz, nincsenek barátaid, haverjaid. Nincs egy munkatársad akit elhivhatsz bárhová. Vannak szüleid családod akik úgymond segítenek amiben tudnak. Eltaazitottál mindenkit magadtól aki talán szeretett.

Heti programod: munka, edzés, főzés, alvás, filmek. Bárhová mész , nem tudsz kapcsolatot teremteni, a nőkről ne is beszéljünk. Egyedül vagy, keveset kommunikálsz, már a netes ismerősök is kerülnek.

26 éves vagyok, túl számos komoly, ill komolytalan kapcsolaton. Társasági ember voltam de most maradtam igazán egyedül.

Mit tennél? Költözés? Ha igen, hova? Hogyan teremts kapcsolatot ahol nem érzed egyből a lekezelést, és hogy csak egy fölös plusz vagy?

Egyáltalán volt valaha bárki ilyen szinten magányos ennI.idősen?

2017. nov. 26. 22:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Számvetés ideje. Egyedül lehetsz, az nem feltétlenül magány. Fordulj befelé, keresd meg önmagad. Menj jógázni... komolyan. Ezt az egészet hagyd magad mögött, meg fog változni, de előbb légy semleges, ha érted...
2017. nov. 27. 08:57
 22/24 anonim ***** válasza:
több mint egy éve senkivel nem beszéltem egy szót se
2017. nov. 27. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, a környezetváltozás nem lesz hatással az életedre, ha nem leszel képes kilépni a komfort zónádból. Tehát, ahogy elhagyod a mostani lakhelyedet akkor el kell hagynod a mostani hozzáállásodat és életedet is és ez általában nem szokott csak úgy magától megtörténni, ha felszállsz a vonatra. Lelki erőfeszítést igényel. Ez az ami a változást létrehozza, nem az új környezet. Lelki erőfeszítés, komfort zóna elhagyása. De nyilván egy minőségibb, jobb, nagyobb térben több lehetőség rejlik. Ha megtalálod magadban, megtalálod a környezetben is. Én külföldöt tervezem, pénz, nyelv és tapasztalatszerzés.
2017. nov. 27. 15:20
 24/24 anonim ***** válasza:
mi újság mostanság?
2018. febr. 15. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!