Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat le kell szarni, hogy érdekesek legyünk nekik?
Azért ez egy kétélű fegyver. És talán kegyetlen is. Taktikus is de ha az ember rommá taktikázza magát akkor örökre elveszítheti azt akivel mondjuk remekül összepasszoltak volna.
Én azt mondom hogy kicsit aljas is mindegy melyik fél csinálja. Oké a kihívás de nem válaszolni valaki levelére miután elolvasta a célszemély az elképesztő. Főleg annak tudatában hogy a másikban már kialakultak érzelmek esetleg szerelmes, és cserébe semmibe van nézve.
Én azt mondom ettől még az is jobb ha egyenesen elküldjük a fenébe vagy töröljük bár kommentár nélkül ez is kissé kegyetlen húzás.
Az hogy ezen még poénkodunk is az megint egy misét megérne.
Dehát nem ez az egyetlen kegyetlen emberi húzás, miközben kiírtjuk a bolygót amin élünk, és közben egymást is írtjuk.
Igaz szerethetnénk egymást de nem karmát gyártunk és aljaskodunk.
A magam részéről ami nem ölt meg az erőssé tett.. engem már nem hatnak meg ezek a praktikák hiszen én is be tudom venni a leszarom tablettát úgy hogy közben elfogadom hogy a célszemély aljaskodik és távolról szeretem és elengedem, de megbocsátok neki.
Plusz van annyi magabiztosságom hogy tudjam nem az egyetlen ember a célszemély akivel párkapcsolatot kezdhetek.
Én tisztességes maradok és mosom kezeimet igyekszem jót tenni és senki szívét meg nem bántani ezen a szinten.
Nem mindenkinél érsz révbe ezzel a hozzáállással.
Erősen egyénfüggő, hogy milyen viselkedésformákkal érheted el az adott férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!