Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogyan képzelitek el az idősebb (16+) szűz férfiakat?
A minap kaptam egy bókot egy lánytól (életem elsőjét!) idézem: "Annyira nem vagy ronda, részegen bevállalnálak". Nagyon szép lányról van szó, már rengeteg férfival lefeküdt, úgyhogy van tapasztalata ilyen téren bőven, és eléggé flegma típus, tehát nem udvariasságból mondta.
Gondolom az öltözködésemmel volt mindig is a baj, azért nem jött össze semmi eddig.
És ti hogy képzelitek el az idősebb szüzeket?
18/F
1 ilyekor az emberek nagy része már elvesztette, 17 felett pedig a nők szerint selejtnek számít.
Amúgy most látom, elírtam a korom, 19 vagyok.
Ennek azért ne örülj ennyire...
Az idősebb (16+) azért 💓- én ütött.
Mit jelent, hogy hogyan képzelik el?
Te még maradj a majomcsapdánál ( makiverem)...
Nem tudom, honnan veszik a férfiak, hogy a nők szerint az selejt, aki 18 év felett még szűz- illetve tudom: mert ilyen pitsák szavára adtok. Érdekes, a párom idősebb nálak és szűz volt, mikor megismertem, mégis vele vagyok és pont nem gondoltam emiatt lúzernek.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!