Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogyan képzelitek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogyan képzelitek el az idősebb (16+) szűz férfiakat?

Figyelt kérdés

A minap kaptam egy bókot egy lánytól (életem elsőjét!) idézem: "Annyira nem vagy ronda, részegen bevállalnálak". Nagyon szép lányról van szó, már rengeteg férfival lefeküdt, úgyhogy van tapasztalata ilyen téren bőven, és eléggé flegma típus, tehát nem udvariasságból mondta.

Gondolom az öltözködésemmel volt mindig is a baj, azért nem jött össze semmi eddig.

És ti hogy képzelitek el az idősebb szüzeket?

18/F

2017. okt. 26. 10:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nem bók volt, hanem beszólás öcskös. Később talán rájössz. :)
2017. okt. 26. 14:42
 22/25 anonim ***** válasza:
XDXDXD Hát ez rohadt jó! :DDDDD Én elküldtem volna a r. banc k. rva anyjába azt a 3,14csát. Az ilyenekkel csak így lehet beszélni és sokszor ebből sem értenek. Te meg szerintem ásd el magad vagy nem tudom de hogy te tuti nem ebbe a világba élsz az is biztos.
2017. okt. 26. 15:06
 23/25 anonim ***** válasza:
A csaj hülyének néz és szeretett volna műsort csinálni a csordatagjainak a reakciódból hogy kinevethessenek. Minden második kamasz lány ma már úgymond pszichopata, a srácok pedig fogyatékosok (függetlenül attól hányszor keféltek, még a népszerű kanok is, ennek nincs egyáltalán kizáró hatása a dologhoz). Ti ketten is ennek vagytok a példái.
2017. okt. 26. 15:43
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem kéne részeg csaj :D
2017. okt. 26. 15:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Sose értettem, hogy miért gáz ha valaki "X" évesen még szűz... Annyi dolog van még az életben, nehogy már a szex körül forogjon a világ...Az csakegy kis porszem a nagy egészben. Majd ha szexeltél rájössz, hogy mennyi minden más fontosabb annál.
2017. okt. 28. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!