Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogyan képzelitek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogyan képzelitek el az idősebb (16+) szűz férfiakat?

Figyelt kérdés

A minap kaptam egy bókot egy lánytól (életem elsőjét!) idézem: "Annyira nem vagy ronda, részegen bevállalnálak". Nagyon szép lányról van szó, már rengeteg férfival lefeküdt, úgyhogy van tapasztalata ilyen téren bőven, és eléggé flegma típus, tehát nem udvariasságból mondta.

Gondolom az öltözködésemmel volt mindig is a baj, azért nem jött össze semmi eddig.

És ti hogy képzelitek el az idősebb szüzeket?

18/F

2017. okt. 26. 10:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10 már miért lennék sötét? Mert nem vagyok jóképű?

Ettől függetlenül nem akarok semmit az említett csajtól, 2 különböző világ vagyunk.

2017. okt. 26. 11:09
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Az önbecsülésed közelít a 0-hoz, ha neked ez a bók.
2017. okt. 26. 11:11
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
11.: azért vagy sötét, mert egy ilyen ócska lotyó paraszt megjegyzéselét te dícséretnek veszed
2017. okt. 26. 11:13
 14/25 A kérdező kommentje:

12 régebben voltak gondjaim az önbizalmammal, de szerencsére amióta kondizok ez változott, pozitív irányba.

Szerintem nagyon kedves gesztus volt tőle.

2017. okt. 26. 11:14
 15/25 A kérdező kommentje:

13 akkor mit vegyek dicséretnek?

Hihetetlen mennyi negatív ember van itt. Egyszerűen örülök egy bóknak, ami eddig sosem adatott meg nekem, erre idejön mindenki lesötétezni engem csak úgy random.

2017. okt. 26. 11:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Neked az bók egy ribizlitől, aki mindenkinek aláfeküdt, hogy ha részeg lenne, te is megkúrhatnád? Szerintem inkabb ne ismerkedj rendes könyvmoly lányokkal, kímélj meg minket magadtól.
2017. okt. 26. 11:26
 17/25 A kérdező kommentje:

16 akkor mi számít bóknak szerinted?

Nyugi, lekoptatnak engem, amint kiderül, hogy szűz vagyok.

És a kérdésre válaszoljatok, a magánéletem csak rám tartozik.

2017. okt. 26. 11:27
 18/25 anonim ***** válasza:

17.: hogy derül ki, hogy szűz vagy? Mindenkinek újságolod? Akkor nem csodálom, hogy lekoptatnak: az ilyen r.bancok tényleg azért, mert szűz vagy, a normális lányok azért, mert gáz, hogy erről beszélsz mindenkinek.

Hogy mi az igazi bók? Pl az, amit én a páromnak mondtam, mikor megismertem: hogy nagyon tetszik, amilyen ember, szeretek vele lenni, mert nagyon jó beszélgetőtárs és kedvelem. Na ez a bók, nem az, hogy "részegen megdughatnál"- bár kinek mi.

2017. okt. 26. 12:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Azonnal rohannod kellett volna vásárolni valami jobb piát!!!
2017. okt. 26. 13:00
 20/25 anonim ***** válasza:

"17 felett pedig a nők szerint selejtnek számít"

Ezt melyik mesekönyvben olvastad?

Számomra pl pont, hogy taszító mikor tizenéves gyerekek hemperegnek egymással....

16+ férfi, behalok :DD Akkor még bőven "fiú" inkább, te is az vagy, a fiúknak meg abszolút nem dolguk lányokba belemártogatni a farkincájukat. Persze, lehet ilyet, de ismétlem, "nem dolguk", értsd nem muszáj.

Két párom is huszonéves szűz volt, mikor összejöttünk, egyiküket se láttam selejtnek :)

Amit te bóknak veszel, az meg kb oltás, nem is értem, te ezt hogy érzed "bóknak"....

Vagy troll vagy, vagy pedig végtelenül buta......

2017. okt. 26. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!