Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat le kell szarni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat le kell szarni, hogy érdekesek legyünk nekik?

Figyelt kérdés
Nem a levegőbe beszélek, az utóbbi 2 évem tapasztalata alapján mindig azokat a pasikat érdekeltem a leginkább, és mindig azok akartak a legjobban, akiket minél tovább várattam, meg akiket konkrétan leszartam, hol visszaírtam nekik, hol nem. Lányok, ti is ezt tapasztaljátok?

2017. nov. 26. 22:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Amúgy direkt írtam, hogy inkább lányok válaszai érdekelnek, mert a pasik nyilván tagadják, hogy ez így lenne :D
2017. nov. 26. 22:41
 12/36 A kérdező kommentje:
Rossz helyen ismerkednék? A világ minden tájáról ismerkedtem már. Orosz, német, holland pasik, és persze az itthoniak. Szóval nem a hellyel lesz a gond(amúgy szeretek ismerkedni, ezért volt ennyi srác:D).
2017. nov. 26. 22:43
 13/36 anonim ***** válasza:

Te hol laksz melyik településen? Hány éves vagy?

Komoly kapcsolatot szeretnél vagy csak szórakzol a neten?

Van olyan srác aki akarna tőled komolyabbat és kitartó?

2017. nov. 26. 22:46
 14/36 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez a taktika sose működik hosszú távon, az ellentettje sem nyilván, hogy epekedve lesed a telefonod, mikor írt. Itt is az egészséges középút a jó. Érdekled, jelzed is, de vannak kötelességeid, magánéleted, amit nem dobsz el a sarokba hirtelen.
 15/36 anonim ***** válasza:
Nem földrajzi helyre gondoltam... Feltételezem, hogy netes ismerkedés lenne ez...
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Erősen tapasztalom a jelenség hatásait. Hangsúlyozom nem asztalom az ilyesmi. Ha normális a pasas akkor bele sem visz ilyesmibe. De sokaknak ez kell! Hát akkor ezt kell alkalmazni.
2017. nov. 26. 22:50
 17/36 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Én is úgy tapasztalom igaz ez a jelenség. Mikor kimutattam hogy az illető érdekel,dicsérgettem stb,már alább hagyott a lelkesedése,nem tepert már annyira.

20/L

2017. nov. 26. 22:58
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Én azt veszem észre hogy akitől nem akarok semmit, az teper értem van hogy évekig is, még akit szeretnék, az leszar, vagy gyorsan megun...
2017. nov. 26. 23:02
 19/36 A kérdező kommentje:
Na, látom igencsak általános jelenség ez, sajnos. Én annyira unom ezeket a játszmákat, de muszáj, különben tényleg nem értékelnek eléggé..:/
2017. nov. 26. 23:04
 20/36 anonim ***** válasza:
23%
Gyakori jelenség, hogy az jön be valakinek, ha leszarják... aha. Te hol élsz amúgy, egy másik univerzumban? Vagy hol találsz ilyen embereket, akiknek ez jó? Valszleg sehol. Csak egy megkeseredett kapcsolatfüggő vagy, aki szokás szerint a másik nemet hibáztatja a saját sikertelenségéért.
2017. nov. 26. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!