Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat le kell szarni, hogy érdekesek legyünk nekik?
Figyelt kérdés
Nem a levegőbe beszélek, az utóbbi 2 évem tapasztalata alapján mindig azokat a pasikat érdekeltem a leginkább, és mindig azok akartak a legjobban, akiket minél tovább várattam, meg akiket konkrétan leszartam, hol visszaírtam nekik, hol nem. Lányok, ti is ezt tapasztaljátok?2017. nov. 26. 22:30
21/36 anonim válasza:
Ha unod, akkor nem működik. Az meg nem jó.
22/36 anonim válasza:
10 nő visszautasítja a közeledésem, 20 egyáltalán nem is reagál rá. Végre van egy, akit kicsit érdeklek, és én leszarom. Igen, ez teljesen életszerű.
23/36 anonim válasza:
Ezért jó "idősebb" nővel kezdeni. Ott már kevesebb a játszmázás.
24/36 anonim válasza:
ezt a játszmázást nem értem. Mindenki játszik. Aki megsértődik emiatt, az elég bután kezeli a helyzetet. A félvilág a neten keres partnert, 100ból ha 5 komoly az már jó.
25/36 anonim válasza:
Igen, létezik ez a jelenség. Persze nem mindnekire igaz.
26/36 anonim válasza:
És mi lett a vége? Lett egy tartós párkapcsolatod, ami legalább 1 éve tart, vagy végül mindenki megdugott és / vagy otthagyott? :)
27/36 anonim válasza:
Vegyél macskâkat kérdező xD szükséged lesz ràjuk.
28/36 anonim válasza:
Ezt tapasztalom. Legalábbis úgy kéne csinálni, mintha leszarnád a másikat. Ha egyből válaszolok, kedves vagyok, akkor eltűnnek, ha meg nem írok rögtön, akkor mi újság, miért nem válaszolsz, és megy az érdeklődés. Szomorú, de tényleg ez van.
29/36 anonim válasza:
Engem pont az érdektelenség taszít.
Aki nem reagált emberi időben arra amit írtam neki, azt kicsit később kérdőre vontam úgy kb egy hét után és ők maguk tűntek el szürke szamárként a ködben anélkül, hogy én elküldtem volna őket melegebb éghajlatra.
Na most kérdem én, hogy mi a francnak teperjek bárki után, aki tojik nagyívben a fejemre????
f*ck logic
-.-
32/F
30/36 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy az összes női kommentelő egyetért velem, a pasik meg mind sértve tagadják :D Holott sajnos ez a tapasztalat.
2017. nov. 27. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!