Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban mit érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mit érdemes a fb-ra kitenni?

Figyelt kérdés

1. Semmit, mert senkinek semmi köze semmihez.

2. Csak ismerősök vagytok, de semmi más.

3. Párkapcsolati státusz "párkapcsolatban", hogy jelezd, foglalt vagy.

4. Ua. mint a 3., csak ott van, hogy kivel.

5. Ua. mint a 4., csak közös képetek is van feltöltve.

6. Ua. mint az 5., csak minden szutykot felraktok egymásról és kommenteltek egymás alá stb.

Én a 3-4.-et tartom úgy okénak, de a 3. játszik nálam. Szerintetek mi a normális ? Ti melyik szerint vagytok fenn ? Nemeteket és korotokat is írjátok, ha publikus. Előre is köszi a válaszokat.

2017. nov. 24. 00:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a 4-es pontig mindegyik tök oké, ezek közül meg attól függ, ki milyen személyiség (max. az fura nekem, ha mindketten fenn vannak fb-n, de nem ismerősök).

Az 5. még okés, ha nem a profilképen van a közöskép, az már nekem ízléstelen, ill. ha nem heti 3.

A 6. nekem már túl sok. Nyálas is, ízléstelen is.

(amúgy van a 7. pont is, a közös fb oldal :D... az a legalja)

2017. dec. 5. 10:57
 22/25 anonim ***** válasza:

Mi ízléstelen azon, hogy közös kép van kint profilképnek? :D csak rólam nem készül kép soha.

(Nem pontozlak le meg semmi, csak kíváncsi vagyok, mi a baj ezzel)

2017. dec. 5. 11:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem azért, mert ezzel is mások képébe nyomja az ember "hé, figyelj, kapcsolatban vagyok". Plusz ami nem az ízléstelenség része, hanem csak kínos az az, hogy olyan benyomást kelt, mintha megszűntél volna önálló embernek lenni. Ez a "rólam egyedül nem készül kép" elég ócska kifogás amúgy... nem telne 1 percbe, hogy készítsen rólaf a párod.
2017. dec. 5. 12:00
 24/25 anonim ***** válasza:

Tudom, persze hogy nem telne időbe, de nekem ez bizarr, hogy valaki csak úgy fotózgatni kezdjen.. minek? Mit? Nem vagyok modell, hogy az legyen a fotóznivaló, hogy állok valahol :D

Azt meg, hogy kapcsolatban vagyok, teljesen természetesnek gondolom, nem olyasmivel, amivel felvágnék, vagy valami, ruha is van rajtam a képeken, mert az is természetes nekem, nem azért, hogy másoknak megmutassam.

De úgyis olyanok az ismerőseim fb-n, akiket ismerek, akikkel tartom a kapcsolatot, akik tudják, hogy a párommal vagyok és láttak már együtt, szóval senkinek nem fura ilyen képet látni.

Mások vagyunk, no :D

2017. dec. 5. 13:22
 25/25 anonim ***** válasza:

A közös profilkép inkább akkor gáz, ha mindkettejüknek van. És mindkettejüknek ugyanaz. Én vizuális típus vagyok, hamarabb nézek képet, mint nevet, és baromi idegesítő, hogy most ez melyikük is??? :D

(Ez párkapcsolattól függetlenítve is gáz, barátnőkkel csináltunk olyat, hogy ugyanaz volt a képünk, poénból. Két nap után mind belekavarodtunk. :D)

2017. dec. 6. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!