Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is érdemes párkapcsolatban is függetlennek maradni?
Tehát nem szabad a párunktól függeni. Számítani kell arra, hogy akár holnap is bekövetkezhet egy szakítás, és akkor is talpon kell maradni valahogy.
Nem egy olyan embert ismerek, akik ha szakítanának a párjukkal, az összes tervük, egész jövőjük romba dőlne, mert minden a párjukhoz kapcsolódik.
ezzel, maximálisan egyetértek, én is beleéltem magam, aztán vége lett, és majdnem megöltem magam.
de ezt nagyon nehéz megtartani ám, mert ha szeretek valakit, azt teljes erővel, 100%-on szeretem...mit ér az egész, ha nem adok bele mindent.
Abszolút. De ez nem azt jelenti, hogy állandóan a szakításra gondolok minden dontésemnél.
Csak nem akarom a másik emberre epiteni az eletem, hogy ha o nincs, akkor osszedoljon minden.
Inkább a masikkal egyutt epitem a kozos eletunket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!