Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mit érdemes a fb-ra kitenni?
1. Semmit, mert senkinek semmi köze semmihez.
2. Csak ismerősök vagytok, de semmi más.
3. Párkapcsolati státusz "párkapcsolatban", hogy jelezd, foglalt vagy.
4. Ua. mint a 3., csak ott van, hogy kivel.
5. Ua. mint a 4., csak közös képetek is van feltöltve.
6. Ua. mint az 5., csak minden szutykot felraktok egymásról és kommenteltek egymás alá stb.
Én a 3-4.-et tartom úgy okénak, de a 3. játszik nálam. Szerintetek mi a normális ? Ti melyik szerint vagytok fenn ? Nemeteket és korotokat is írjátok, ha publikus. Előre is köszi a válaszokat.
5. Néha ha valami jelentős dolgot csinálunk együtt (koncertre megyünk, vagy nyaralunk), akkor teszünk fel 1-2 képet. Ez pár havonta 1 képet jelent, vagy még ritkábban. Nem visszük túlzásba, a csókolózós képeket mindketten ízléstelennek tartjuk, így olyan nem kerül fel.
Nekem teljesen nyilvános a kapcsolati státuszom, mert anélkül hetente kapom az ismerkedős üzeneteket, amikhez semmi kedvem. A közös képelet inkább én teszem fel, párom csak rólam szokott feltenni (például mikor a földön ülve néztem a sütőt, hogy mikor lesz kész a pizza -nagyon éhes voltam-, vagy mikor barátnőm esküvőjén elegáns ruhában hintáztam).
A túlzott erőltetés, mások arcába tolás szerintem nagyon gyerekes. Ellenben azt is meg tudom érteni, ha valaki annyit sem jelez, mint mi. Valószínűleg mikor összeköltözünk nekünk is ritkább lesz a feltöltés.
27/n
Kint van, hogy kapcsolatban vagyunk, de az nem, hogy kivel. Kommentelni szoktunk egymás dolgaihoz, képeink nincsenek fent, mindenkinek csak a saját 1 darab profilképe. Instára szoktunk néha közös képeket kitenni ha nyaralunk vagy valami különlegesebb dolgot csinálunk együtt.
20L (22F)
Nálunk 4-5. Vannak fent közös képeink, de nem minden héten. Annál is inkább, mert párom alapból utálja, ha fotózzák. :D
Számomra fontos volt, hogy itt (is) vállaljon fel anno, több okból is.
- Egyrészt az exem olyan volt, hogy ááá, ő ezt nem szereti, ne legyen kint, ne közös kép, stb. Nem zavart, persze, vannak ilyen emberek. Utólag kiderült, hogy ő nem igazán gondolta komolyan a (amúgy nem rövid) kapcsolatunkat, és mellettem is keresgélt. Ebbe nem akartam még egyszer belefutni.
- Párom exe egy kattant tyúk, és az első évben végig zaklatta, miután összejöttünk (pedig nem az előttem lévő csajról van szó, szóval...). Miatta is fontos volt, hogy kikerüljön, mert egyszerűen azt gondolta, hogy párom csak hazudik, hogy foglalt, de nem baj, mert ő úgyis visszaszerzi... :)
Néha szoktam írni az oldalára, ha valami olyat látok, amit megosztanék, de szökőévben egyszer, inkább privátban. Kommentelgetni pláne nem szoktunk, csak nagyon-nagyon ritkán.
De alapvetően szerintem nincs baj a fészen megosztással - adott keretek között. De magamból kiindulva, én szeretem látni, mi történik ismerősökkel, merre járnak, eljegyzés, gyerek, stb. Lehet, hogy ritkán beszélünk, de ilyenkor egy kicsit velük örülök. :)
Igaz, nekem nem nagyon vannak random ismerőseim. De ilyen alapon én is szívesen teszek ki dolgokat, mert ugyanazt feltételezem másokról is, mint amit fent leírtam.
Akinek nem tetszik, az úgyis elrejt. :)
27N
Nincs kint egyikünk facéján sem a kapcsolati státusz. Mindkettőnk oldalán van 1 db közös kép, amin a másik meg van jelölve és ennyi. Nem szokásunk facebookon mindenféléről posztolgatni,így a kapcsolatunkról sem teszünk ki képeket.
25F 23L
Nekem kimt van ,hogy kapcsolatban. Meg 3kép amin a pàrom is rajt van.
Neki meg semmi nincs kint ,nem is hasznalja.
n25
Az 5. igaz ránk.
Egyébként is tudják az emberek a környezetünkben, hogy együtt vagyunk, nem Facebook-ról értesülnek róla elsőként.
A Facebook oldalam az enyém, úgy rendezem be, ahogy akarom. A 6.-kal csak azért nem értek egyet, mert azzal könnyen vissza lehet élni. A barátaimmal sem irkálunk privát dolgokat egy nyilvános bejegyzés alá.
22/N
7. Nincs kint, hogy kapcsolatban, de egy-két normális, semleges képet feltettünk, amin együtt vagyunk. :)
Szerintem amúgy az első nem normális. Ha mindkettőtöknek van facebookja és nem vagytok ismerősök, az elég bizarr...
Ránk az 5. igaz.
Ismerősök természetesen voltunk, hiszen már évek óta ismertük egymást mikor összejöttünk.
A kapcsolati státuszt nem nagyon éreztük kardinális kérdésnek, tulajdonképpen egyikünk se érezte annyira fontosnak megosztani, hogy energiát fektessen bele, kb egy évig nem volt fent, aztán torkig lettem az agyhalottakkal akik írogatnak, így végül kiraktuk, akkor meg persze bejelöltük egymást, ha úgyis beállítgattuk, akkor már miért ne, nem titok. Amúgy is tudta minden ismerősünk, mert olyanok az ismerőseink facebookon, akiket tényleg ismerünk...
Közös képből nálam 2 db van fent (egy amin egy régi ritka repülőgépen ülünk, a másik pedig nyaraláson készült), mert magamat nem állok neki fényképezgetni, vagy csak úgy nem fotózkodunk, ha meg valami esemény van, akkor ott van a párom is, és együtt szereplünk a fotón. Meg van még pár olyan, hogy pl lefotóztam a társasjáték tábláját mikor játszottunk, és felraktam, és bejelöltem rajta, vagy mikor sütünk valamit akkor azt ugyanígy.
Párom a 10 éves profilképét cserélte le nemrég közös képre (ugyanarról a nyaralásról, ahonnan én), mert már érett az új fotó, nagyon megváltozott a külseje az előző kép óta, de nem nagyon készült fotó, ő se fotózgatja magát, most meg a nyaraláson lőttünk párat.
Amúgy a maximum az, hogy átkaroljuk egymást a fotón, mikor egymás mellett állunk. Smárolós, nyáladzós szívecskés képeket nem rakunk fel, mindketten ízléstelennek tartjuk az ilyesmit publikusan (utcàn se állunk le csókolózni)
Kommentelgetni nem nagyon szoktunk, nincs mihez :D én felrakok 2-3 havonta egy fotót, azt belájkolja, aztán ennyi. Ő úgy 2-3 évente oszt meg valamit.
Inkább chaten kommunikálunk privátban, ha nem vagyunk együtt és facebookon lógunk.
23/L és 24/F
Mi 4. vagyunk.
De közös képünk már jóval előbb volt (nem profilnak, csak túra alatt készült a Pilatuson), minthogy kitettük volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!