Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik hozzáállás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor melyik hozzáállás a jobb?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy volt egy komoly kapcsolatom, amiben pár alkalommal előfordult, hogy hármasoztunk, 2ffi1nő.

Az akkori barátnőmet izgatta, aztán belementem, hogy jó, próbáljuk ki.

Megvolt, jó volt, utána párszor ismételtünk.

Én úgy gondoltam akkor, hogy igazából ez egy szexuálisan érett gondolkodásmód volt, de azóta ha nőkkel ismerkedek, azt veszem észre, hogy kb full hülyének néznek emiatt.

Miért?

Én csak "jófej" akartam lenni, kicsit nyitottabb, próbáltam a párom kedvére tenni.

Aztán ha ez nem lenne elég, közben meg azt is hallom később ezektől a nőktől vagy másoktól, hogy a pasik állandóan csak 2n1ffi felállást akarnak és ez így nem fair meg a többi.

Tehát ha engedi az ember, akkor full lúzer, de ha nem megy bele, akkor meg önző seggf ej?

Tehát ezt most hogy?

Azt már lényegében eldöntöttem, hogy soha többet ilyet, de mégis?

2017. nov. 22. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert gondolod hogy van egy jo hozzaallas, ami mindenkinek jo. Van akinek ez jo, van akinek az.
2017. nov. 22. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó hozzáállás, ha nem beszélsz a korábbi szexuális tevékenységeidről.
2017. nov. 22. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, hogy azt hiszed, létezik olyan dolog (mindegy, hogy ebben a témában vagy másban) ami mindenkinek megfelel? 5?

Mondjuk ha nekem kezdenél randin arról mesélni, hogy az exedet hogyan toltátok együtt egy másik pasival, felállnék és távoznék. Szerinted ki kíváncsi erre egy randin? Wtf?

2017. nov. 22. 16:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Nyilván nem az első randin jön elő, bár... Íz is olyan hogy tudnék mesélni, vannak érdekes nők :D

Hazudni meg rögtön az elején...

Köszönöm a válaszokat.

2017. nov. 22. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocs, de hazudni rögtön az elején nem kell. Max nem mondani.

Nem kell a nő előtt sem nyitott könyvnek lenni. Minden embernek vannak apró kis titkai, amiket más (társadalom) nem biztos hogy jó szemmel néz.

Vissza térve a 3as témához. Ott már baj van ahol ez a téma.

2017. nov. 22. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt eleve annak a nőnek a gondolkodásával van baj, aki a párján kívül mással is szexelni akar... Ilyet még csak és kizárólag olyan kapcsolatban láttam, ahol a nő nem szerette a férfit egyáltalán. Szóval én megértem a meglepődést, mert aki ennyire naív annak valami komoly baja van.
2017. nov. 22. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Most valakinek ez, valakinek az, de ez totál beteg kérés volt a nődtől és tőled meg az hogy belementél ilyenbe.

Az én felfogásomnak az ilyen pl. abszolút nem felel meg.

Én már csak azért elzavarnék egy ilyen nőt a francba, mert ilyesmivel hozakodik elő.

2017. nov. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!