Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontolgattad már, hogy öngyilkos leszel nőhiány miatt?
Figyelt kérdés
27F2017. nov. 19. 00:56
12/17 anonim válasza:
A 9es meg a 10 es szopkodja le a szőrös golyóimat :D
Amúgy felesleges ezért megölnöd magad,rengeteg szép dolog van az életben, ha van kedved, írj rám.
13/17 anonim válasza:
14 évesen megfordult ilyesmi a fejemben egyszer-kétszer,de az egy bizonyos lány miatt volt, aztán észhez tértem és eltüntek az ilyen gondolatok. Ne hogy már,még én felkötöttem volna magam vagy valami,mások meg élvezik az életet. Akkor én is más köcsög szerelem,jó' van?! Vili? Fasznyafó! :)
14/17 anonim válasza:
Te képes volnál öngyilkos lenni egy punci miatt??!!
Volt már szakitasom ...x.... de nem gondoltam meg erre, csak azért mert nincs nőm vagy szex. 2-3 éve volt hogy szakítottunk és meg mindig bennem van hogy miért, de itt vagyok és túl éltem ::))
15/17 anonim válasza:
Ilyen nagyképü,egoista majmok miatt kinyirnad magad?
Gratulalok
16/17 anonim válasza:
Nőhiány... az, meg a tököm...
Figyelj, ha értelmes, teljes életed van, olyan munkád, amit szeretsz, olyan hobbit, amit élvezel, vannak barátaid és a családod is szeret, akkor nem jelenthet hű-de-hatalmas gondot a "nőhiány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!