Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Energikus, extroventált nőkről miért hiszik azt, hogy állandóan pasiznak?
Ezzel imádnak piszkálni, hogy pillanatok alatt ismerkedek, és kicsit fárasztó hallgatni, már nem tudok mosolyogni rajta. Biztos megint felszedsz valakit, vagy egész jómódúnak tűnik, miért nem jössz vele össze.
Egy bibi van az egészben, barátnőm van, ezt az infót meg nem kötöm mindenki orrára.
Most tényleg "viselkedjek" állandóan, meg legyek jégcsap?
Kedves utolsó,
Az esetemben szó sincs pasik agyának húzásáról, sőt, 16éves korom óta tudom biztosra, hogy a saját nememhez vonzódok, rég tudom, hogyan ne viselkedjek a férfiakkal, mert azt hihetik akarok tőlük valamit.(így is sikerül egyeseket elcsábítani(évente 1), de a lehető legtapintatosabban utasítom vissza) A párommal köszönjük 7éve együtt, 5éve együtt élünk, furán hangzik, de jegyesek vagyun, komolyan egymással tervezünk.
Lehet azért vagyok jobban pasikkal körülvéve, mert számomra semmilyen hatással nincsenek, haverok, a hölgyekkel picit visszafogottabb vagyok, mégiscsak az én terepem, és vonzottam be bi/leszbi hölgyet, számomra egy hölgyet visszautasítani kellemetlenebb, mint egy pasit.
De egyik nemnek sem illegetem billegetem magam, csak ragadós a mosolyom, és a jókedvem, szívesen lógnak velem, pláne, hogy figyelek az embertársaimra, azokra akikkel napi 8+órában össze vagyok zárva a munkahelyen, és megkérdezem pl jobban vagy számomra nem csak üres fecsegés, nem ördögtől való beszélgetni másokkal.
Ami az ugrást illeti, a nyílvános megalázásom- számomra ez volt- volt egy utolsó csepp a rosszindulat miatt. Kifejezetten jókat kuncogtam eddig a sárguló csajokon, sőt belementem a játákba magunk között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!