Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy mellek egy nőn = felesleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mellek egy nőn = felesleges zsír?

Figyelt kérdés

Egyszer itt olvastam ezt, mint férfi véleményt olyan 3-4 éve.

Mivel hogy a mell zsírból van, a zsír meg felesleges, a vékony/izmos nőknek meg nincs nagy melle, mert felesleges zsír sincs rajtuk. A szilikon mell az más, mert az nem zsír, hanem szilikon implantátum, ebből a gondolatmenetből kiindulva.

Természetesen nem értek ezzel egyet, zsírnak zsír ugyan (részben), de felesleges is lenne?

2017. nov. 16. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem.
2017. nov. 16. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Az csak egy bolond volt dehogy felesleges
2017. nov. 16. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Mit egyek még így vacsora után? Sütit, vagy sós rágcsát.. esetleg mindkettőt, nem is tudom.
2017. nov. 16. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy mell=Genetika
2017. nov. 16. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Miért, mirevaló? Aakadályoz mindenben.
2017. nov. 16. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevésbé kreatívak itt a trollok :(
2017. nov. 16. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ma van a mellnap?

Egyébként aki olyan genetikájú, az még vékonyan is melles. Aki meg nem olyan, az nem oda szedi fel azt a pár kilót, amit felszed.

Nem kell túlgondolni.

22/N

2017. nov. 16. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Te jóságos ég, igaz, hogy a női agy nem feledi a kritikát, három éve valami tökkelütött valamk zagyvaságot anonim ideböfögött, aztán azóta is emlegeti a kérdező. Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
2017. nov. 16. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ott a legkevésbé felesleges.
2017. nov. 17. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy deka felesleges zsir sincs rajtam, gyakorlatilag alultaplaltnak, korosan sovanynak szamitok, megis nagy mellem van, mert ezt orokoltem. Mamam is nagyon vekony volt nagy mellekkel. Nem tudnek annyira lefogyni vagy kigyurni magam, hogy ne legyen mellem. Max nagyon egeszsegtelen szinten, mert ugye a noknek min 13% testzsirjuk kell legyen, hogy a ciklusuk, hormonjaik rendben mukodjon.
2017. nov. 17. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!