Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Megremiszt az ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Megremiszt az ha valakinek fontos vagyok" Mitol felhet?

Figyelt kérdés
Van egy ferfi, regota ismerem, mindig maganyos tipus volt. Se kapcsolat, se baratok nagyon. Kerdeztem tole hogy miert? Azt mondta nem szereti ha kedvelik, kicsit feszengettem a temat, majd mondta hogy megremeszti ha valakinek fontos, ot ne szeresse senki... Szerintetek mitol alakulhatnak ki valakiben iyen erzesek?

2017. nov. 16. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Hany eves? Baratok sem? Amugy, letezhet, hogy jol erzi magat egyedul, olyan a szemelyisege. Nem feltetlen fel.
2017. nov. 16. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

A baráti és családi kapcsolataim rendben vannak, de gyerekkori, kamaszkori sorozatos élmények(/traumák) miatt a mai napig nem tudom szinte elfogadni, hogy engem egy ellenkező nemű ember romantikus módon szerethet.

12-20 éves korom között 5x voltam szerelmes és mindegyik elküldött a pi csába. 1 piszkált azzal hogy milyen visszafogott vagyok, 1-nél beismerem hogy nem lett volna esélye a kapcsolatunknak, 2 konkrétan a legjobb barátommal szívesebben feküdt volna le mint velem, 1 pedig megmondta hogy undorodik a gondolattól, hogy én szerelmes vagyok belé.

Külsőre jól nézek ki, viselkedésre nem vagyok Casanova, de szerencsétlen sem, de még sosem volt viszonzott szerelmi kapcsolatom. 21 éves korom óta legalább sok lányt megdugtam (mióta nem tudok újabban szerelmes lenni), de ezzel sem érzem jól magam. A mindennapokban is úgy járok az utcán, hogy bas sza meg az összes nő, ne akarjon nekem arról hazudni egy sem, hogy szeret engem.

(Ennek megértéséhez nagyon ajánlom a Tűz és jég dala ("Trónok harca") világából Tyrion fejezeteit a könyvekből. "Engem senki nem szerethet, mert nem érdemlem meg." Nekem is sajnos fiatalkori folyamatos traumák miatt ilyen rossz beidegződéseim, fixációim vannak.

25/F

2017. nov. 16. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Hàt babám. Ez legyen a legnagyobb traumád
2017. nov. 16. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Így sok lehetőség van. Látnunk kéne ahogyan ő nyilvánítja meg magát. Ha privátban küldesz nekem például egy internetes beszélgetést e témáról, megmondom mi baja s hogyan oldja meg.
2017. nov. 17. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

3:

Elég nagy trauma, mert megakadályoz abban, hogy normális és egészséges kapcsolataim lehessenek az ellenkező nemmel és megakadályoz abban hogy családot alapítsak, gyerekeim legyenek, ami a legfontosabb dolog lenne nekem hosszú távon az életben.

2017. nov. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!