Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az alakról? Kívánatos? Szívesen lennétek ilyen nővel párkapcsolatban?
2017. nov. 16. 16:17
31/36 anonim válasza:
Arcból lehet legtöbbet elemezni egy elméből.
Nem lennék vele együtt. Még teljesen ember.
32/36 anonim válasza:
Hat ez nem valami szép.
Lottyedt
Narancsbőrös
Ami sajnos nekem is van, stria is
Viszont én sokkal vékonyabb vagyok, a hasamon semmi felesleg.
Csak ez a sok átkozott csipsz amit imádok, elcsufitotta kicsit a bőröm..
33/36 anonim válasza:
"Kíváncsi vagyok, hogy a beszólogatóknak milyen testük van... :D"
Nekem például kürvä szär, de nem ez volt a kérdés. Őszinte véleményt kérsz, aztán meg csodálkozol, hogy nincsenek elájulva a tejeszacskó alakodtól.
A barna zokni ezzel a fehérnemű szettel meg külön hervasztó.
Egyáltalán nem kívánatos.
Red Vixen, te meg használj kevesebb drogot. A drog rossz! Értem?
34/36 anonim válasza:
Kezdj valamit sportolni. Vagy jobban válogasd meg mit eszel. Esetleg otthon is csinálhatsz valamit. Jóga vagy valami netes torna.
35/36 anonim válasza:
Hiába moderáltatsz, akkor is szégyen, hogy így elhanyagolja valaki a testét.
36/36 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér. Viszont nagyon löttyedt vagy. Tényleg jó lenne, ha rendszeresen sportolnál. Az én testem is irtó gáz, sokkal rosszabb, mint a tiéd. De ettől Te még ugyanúgy löttyedt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!