Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Ti hol ismertétek meg a párotokat?
Mi a barátommal egy keresztény szervezésű buliban ismerkedtünk meg, de szerintem máshol is simán lehet.
22F és 17L
Mi a normális keret ebben a világban? Kinek mi?
Eléggé silány jellemre vall, már ne is haragudj, ha kizárod az internetes ismerkedést. Tudod, az is egy lehetőség, hogy elkezdj valamit és személyesen folytasd!
Mi párommal NETEN ismerkedtünk meg, 200 km-es a táv kettőnk között, 4 és fél éve együtt vagyunk, decemberben meg összeköltözünk.
Ő 33F, én 27N.
Hiába ragaszkodsz ennyire mereven a személyeshez, ott is ugyanolyan sz..rul sülhetnek el a dolgok, mint neten.
A kapcsolat nem azon múlik, hogy hol ismered meg a másikat, hanem, hogy ti, ketten, mit tesztek a kapcsolatért, hogy az működőképes legyen!
Nekem meg csak és kizárólag interneten sikerült eddig párkapcsolatot találnom. Mondjuk egyik sem úgy indult, hogy "na én most pasit keresek", egyszerűen csak megismerkedtünk és alakultak a dolgok. Az első páromat még chaten ismertem meg, a másodikat egy online játékban, a jelenlegit pedig itt, gyakorin. Az első egy 3 éves, a második 8 éves kapcsolat volt.
Szerintem sem kell kizárni az online ismerkedést. Csak nem biztos, hogy a legmegfelelőbb, ha kifejezetten keresgélünk és ilyen célból társkeresőkre, tinderre és egyéb helyekre regisztrálunk. Inkább csak nyitottnak kell lenni, ha adódik a lehetőség egy beszélgetésre, akkor élni vele, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
A jelenlegi partneremmel is úgy indult, hogy egy kérdésemre válaszolt, majd privátban elkezdtünk a témáról beszélgetni és szó szót követett. Végül találkoztunk, összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!