Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az alakról? Kívánatos? Szívesen lennétek ilyen nővel párkapcsolatban?
Utolso, ez hulyeseg. Van dereka. Lenne, csak benotte a zsir.
Lekene fogyni es csinos no lehetne.
24#
VELEMENYT kert. Nyilvan valo, hogy tobb ember nem gondolhatja teljsesen ugyan azt...
az exemnek volt hasonló, csak neki nem volt hasa :D
naracsbőr, lengőháj a karon megvolt. Viszont ő jól érezte magát a bőrében, úgyhogy ha te is jól érzed akkor no para
Nem beszologatunk, te kerdezted a velemenyunket. Ha igy allnal elottem es nema kerdeznel semmit, akkor nem kezdenek el pofakat vagni meg elkezdeni sorolni, hogy mi nem szep rajtad. Az lenne beszologatas. Nyugodtan megnezhetned a testem, semmit nem szegyellek rajta.
De a te tested, ha csak nem vagy 60 eves vagy par hettel szules utan, akkor nagyon nincs rendben. Es nem az adottsagaid miatt, hanem mert marhara elfaj van hanyagolva, nem torodsz vele. Szemetet eszel ossze-vissza es nem mozogsz semmit. Ez meg is latszik.
Nem írtad, hogy hány éves vagy, pedig az légyeges.
Nekem nem tetszik.
Korábban már leírtam a véleményem, nem térnék rá ki megint.
Mi újság a pasiddal azóta, együtt vagytok még, továbbra is beszólogat?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!