Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az alakról? Kívánatos? Szívesen lennétek ilyen nővel párkapcsolatban?
A pózolást még gyakorolni kell, mert előnytelenek a képek;)
Még a "jó" nőkről is lehet gáz képet csinálni-tudom.
Ha felcsapsz combfixet s egyéb "bevetési ruhát" pózokkal fűszerezve, más véleményeket kapsz garantáltan.
Szerintem nagy gondod nincs, egy kis sport jót tudna tenni, de én nem szégyenkeznék miattad az biztos.
Na hat, miylen erdekesek vagytok.
Kert a kerdezo SAJAT VELEMENYT az alakjarol, en elmondom es le vagyok pontozva. 👏🏻 Gratulalok, szoljatok nekem is, ha nem van a dolog logikaja.
13#
Hat nem ilyen. Es teszek is erte, ha mar idosebb leszek, hogy veletlen se jussak idaig.
Mert nem az van, hogy mas velemenye erdekel, hanem hogy en jol erezzem magam a boromben. Jol essen tukorbe nezni, es szivesen oltoztessem a testek szep ruhakba.
Nekem ez már a nem tetszik kategória, de -5-8 kilóval már elfogadható.
31/f
"Kíváncsi vagyok, hogy a beszólogatóknak milyen testük van... :D"
Én meg arra, hogy közülük hányan mutogatják az interneten...
Erre már azt sem lehet mondani, hogy szexisen husis, mert semmi formád csak egy löttyedt hasad és farönk lábaid vannak. Olyan az egész tested, mintha egy óvodás, gyurmából állította volna össze és a végtagjaidat hozzátapasztotta volna a felsőtestedhez. Anyukám néz így ki 54 évesen 3 gyerek után. Hogy pozitívumot is mondjak: a melleid rendben vannak. Viszont a hasi tájékod borzasztó, a lábaid kifejezetten öreglány kaliberűek (bár lehet csak alacsony vagy tömzsi lábakkal) és a testtartásod is elég görnyedtnek tűnik (2. kép). Fogalmam sincs hány éves vagy (30-nál sztem idősebb), de sürgősen kezdj el aerobikozni, úszni, normálisan enni, mert ennél már csak rosszabb lesz és minimálisan még visszafordíthatod a folyamatot. És igen... ha ez még nem lenne elég, kifejezetten rossz képet lőttél magadról. A zokniban pózolás meg - nyugtass meg minket - gondolom csak véletlenül sikerült.
24/F és nyugodtan kérhetsz tőlem képet privátban, hogy ne tűnjek egy anonim okoskodónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!